HomeProduseLaptopuriNoul laptop de gaming cu 2 ecrane ROG Zephyrus Duo 16 e disponibil în România
Zephyrus Duo 16

Noul laptop de gaming cu 2 ecrane ROG Zephyrus Duo 16 e disponibil în România

Laptopul ROG cu 2 ecrane a continuat să evolueze, iar acum este pregătit pentru multitasking și productivitate. Anunțat la începutul anului în evenimentul The Rise of Gamers, Zephyrus Duo 16 echipat cu display-ul secundar ScreenPad Plus™ este disponibil acum pe piața românească. La deschiderea capacului, cel de-al doilea ecran se ridică și glisează în spate, poziționându-se în prelungirea ecranului principal. Noul angrenaj reduce mai mult spațiul dintre cele 2 ecrane, experiența vizualizării fiind mai captivantă decât în trecut.

VEZI OFERTA

La deschiderea capacului, cel de-al doilea ecran se ridică și glisează în spate, poziționându-se în prelungirea ecranului principal, grație balamalei ce acționează în 4 direcții. Noul angrenaj reduce mai mult spațiul dintre cele 2 ecrane, experiența vizualizării fiind mai captivantă decât în trecut.

Prima configurație disponibilă pe piața locală are un ecran principal mat de 16 inci cu rezoluție WUXGA, timp de răspuns de 165Hz, luminozitate de până la 500 de niți și suport Dolby Vision HDR. Panoul oferă o acoperire de 100% a gamutului de nivel cinematografic DCI-P3, fiind excelent pentru creatorii de conținut. Ecranul secundar  ScreenPad™ Plus de 14″ are o rezoluție de 1920 x 550.

Alte configurații ale gamei pot avea ecrane principale Dual Spec, capabile să comute între 4K 120 Hz și Full HD 240 Hz pentru un control mai mare asupra rezoluției versus rata cadrelor, sau ROG Nebula HDR – un panou mini-LED QHD, cu rezoluție WQXGA (2560 x 1600), rată de reîmprospătare de 165Hz și certificare VESA DisplayHDR™ 1000.  În aceste cazuri, ScreenPad Plus are rezoluție 3840 x 1100(4K).

ROG Zephyrus Duo 16 este echipat cu un procesor AMD Ryzen™ 9 6980HX și GPU de laptop NVIDIA GeForce RTX™ 3080 Ti la 150 W cu Dynamic Boost. Soluția de răcire a fost îmbunătățită cu Liquid Metal Conductonaut Extreme, un compus care permite reducerea temperaturilor CPU cu până la 15°C în comparație cu pastele termice tradiționale. Admisia de aer AAS Plus 2.0 de la ecranul secundar ridicat creează un flux de aer cu 30% mai mare deasupra ventilatoarelor, pentru a menține răcite aceste componente de top, iar un comutator MUX Switch se asigură că utilizatorii obțin fiecare cadru posibil în scenarii competitive.

Tastatura lui  Zephyrus Duo 16 oferă o cursă a tastelor de 1,7 mm și iluminare RGB per tastă. Laptopul are 6 difuzoare cu Dual Force-Cancelling Woofers, Dolby Atmos și Hi-Res audio, toate acestea fiind adăpostite într-o carcasă mai mică decât a generației anterioare.

Vezi tralerul video ROG Zephyrus Duo 16

VEZI OFERTA