HomeProduseComponente PCPromoție: Surse PC și coolere all-in-one de top pentru build-uri puternice

Promoție: Surse PC și coolere all-in-one de top pentru build-uri puternice

Componentele evoluează cu fiecare schimbare de chipset-uri, procesoare, memorii, interfețe și conectori. Dacă nu asamblezi des, înainte să te apuci de un PC build e recomandabil să treci în revistă și să îți actualizezi cunoștințele pentru a evita situații nedorite de incompatibilitate între diverse componente, pentru a obține stabilitate și performanță la maximum de potențial. Răcirea și consumul sunt două aspecte critice de luat în calcul dacă urmărești fiabilitatea și perspectivele de upgrade. Trebuie să dimensionezi corect viitorul consum, cu un buffer suplimentar și să optimizezi răcirea în interiorul carcasei. Dacă ai petrecut mult timp evaluând procesorul, placa video și platforma, nu lăsa mai prejos alegerea sursei și a coolerului.

Promoția despre care îți vorbim mai jos vine în întâmpinarea acestei provocări, făcându-ți mai accesibile o serie de produse de top de la ASUS / Republic of Gamers. Oferta include 10 surse și 14 coolere all-in-one, care beneficiază de prețuri reduse cu 20%. Acestea sunt valabile până pe 5 aprilie 2022, în limita stocului disponibil.

Lista cuprinde atât modele accesibile (ca TUF Gaming la 450W) pentru alimentarea unor sisteme office sau entry-level, cât și surse ROG Thor deosebit de performante, precum ROG Thor 1000W 80+ Platinum sau ROG Thor 1200W 80+ Platinum 1200W, capabile să susțină cele mai avansate sisteme de gaming cu plăci video GeForce RTX sau stații de editare video cu procesoare avide de putere.

VEZI OFERTA

ROG THOR 1000W este o sursă premium de dată recentă. Certificarea Lambda A++ confirmă funcționalitatea ei la limita superioară a puterii cu un zgomot redus până la 0dB. Are un afișaj OLED care poate fi poziționat în carcasă pentru a te informa cu privire la consumul de energie în timp real. Sursa participă la estetica sistemului, fiind compatibilă Aura Sync, sincronizându-și efectele de iluminare cu celelalte componente și periferice compatibile.

ROG Ryujin II 360 si ROG Thor 1000W Platinium II

ROG THOR 1000W are un ventilator Axial-tech de 135 mm cu control PWM, care menține nivelul de zgomot redus și temperatura sub control. Sursa vine cu cabluri complet modulare și beneficiază de o garanție de 10 ani.

Tot mai mulți utilizatori avansați care vor să își construiască sisteme PC fiabile cu performanțe stabile optează pentru răcirea cu lichid cu sisteme all-in-one, care includ o pompă pentru circularea lichidului de răcire și un radiator cu unul sau 2-3 ventilatoare. ASUS oferă mai multe serii de coolere adecvate diverselor tipuri de sisteme și bugete disponibile: TUF Gaming LC 240, ROG Strix LC, ROG Ryuo și ROG Ryujin. În funcție de consumul procesorului și de spațiul disponibil în tavanul carcasei, se poate opta pentru un model cu un singur ventilator de 120 mm sau unul cu două ori trei. Fiecare model vine în pachet cu montură atât pentru socket-urile Intel, cât și pentru AMD. Anumite modele includ un panou LCD personalizabil și LED-uri ARGB.

VEZI OFERTA

Cel mai avansat cooler all-in-one produs de ASUS este ROG RYUJIN II 360, recomandat pentru buildurile de top pe platforme Republic of Gamers. Acesta folosește o pompă Asetek de generația a 7-a, care oferă o răcire excepțională la un nivel de zgomot minim cu un interval de funcționare începând de la 840 RPM. Ventilatorul încorporat ajută și la răcirea zonei VRM și a SSD-ului din slotul M.2.

Ventilatoarele montate pe radiator susțin un flux de aer ridicat în timp ce zgomotul rămâne la un nivel redus. Tuburile pentru transferul lichidului de răcire sunt întărite, oferind o durabilitate mai bună.

Ecranul LCD de 3,5 inchi de deasupra pompei poate afișa statistici de sistem și principalele componente în timp rea, precum și o grafică sau o animație personalizată.