HomeProduseLaptopuriAlege un laptop ASUS cu ecran OLED, prețuri de la 3199 lei
ZenBook Flip 13 OLED UX363 în modul tabletă

Alege un laptop ASUS cu ecran OLED, prețuri de la 3199 lei

După o viață digitală în care ecranele LED obișnuiau să fie numitorul comun, nu crezi că a venit timpul să te răsfeți un pic? Noi așa credem, așa că îți propunem o selecție destul de vastă de laptopuri ASUS echipate cu ecran OLED, o tehnologie care permite afișarea unor imagini a căror calitate este net superioară celor redate pe mai vechile ecrane LED.

Principalul motiv pentru care imaginile arată mult mai bine pe OLED este sistemul de iluminare. Dacă la ecranele LED tradiționale sursa de lumină era un CCFL (acronim de la „cold-cathode fluorescent light”, adică familiarul tub cu neon) care ilumina uniform tot fundalul, în cazul OLED fiecare pixel emite propria lumină. Pe un ecran OLED, dacă o zonă din imagine este întunecată, pixelii din acea zonă nu emit deloc lumină, rezultatul fiind un negru profund, care duce la un excelent contrast și o calitate superioară a imaginii.

Prețurile panourilor OLED au scăzut până la un nivel suficient de convenabil, dar un astfel de laptop nu este unul ieftin. Însă după ce vei vedea imaginile redate vei înțelege de ce. Dacă vrei cea mai bună calitate a imaginii pe un laptop, panourile OLED nu au rival, iar inginerii ASUS au construit în jurul lor  configurații robuste, care se pretează foarte bine la toate scenariile de utilizare.

Zenbook 13 OLED UX325EA

Cel mai accesibil laptop din selecția pe care ți-o propunem, la 3.199,99 lei, este un ultraportabil ASUS Zenbook 13 OLED UX325EA, dotat cu procesor Intel Core i5-1135G7 cu frecvențe de până la 4,20 GHz, o diagonală de 13,3 inchi, rezoluție Full HD, memorie de 8 GB, SSD de 512 GB și grafică integrată Intel Iris Xe Graphics. Specificațiile sale sunt perfecte pentru activități de tip Office, navigație pe web sau redare multimedia la cea mai bună calitate.

ZenBook 13 OLED UX325

ZenBook 13 OLED UX325

De cealaltă parte a spectrului, cel mai scump laptop este tot un ultraportabil, ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED UX582LR, dotat cu procesor Intel Core i9-10980HK cu frecvențe de până la 5,30 GHz, diagonală de 15,6 , rezoluție 4K, UHD, memorie de 32 de GB, SSD de 1 TB, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB și Windows 10 Pro. Specificațiile excelente se pretează la jocuri video AAA la setări maxime și cam orice fel de alt scenariu pe care ți l-ai putea imagina și vei beneficia și de excelentul ecran secundar 4K ASUS ScreenPad™ Plus, cu un design înclinat complet nou, ce oferă un nivel ridicat de ergonomie și îți optimizează fluxul de lucru.

Suntem convinși că orice ai alege între aceste două extreme se va potrivi ca o mănușă pe stilul tău de lucru și pe personalitatea ta, așa că dă un clic pe butonul de mai jos și alege-ți viitorul laptop!

Vezi oferta online