HomeProduseLaptopuriCu un Vivobook viața ta profesională va fi mai frumoasă
Laptop ASUS Vivobook K513/K413

Cu un Vivobook viața ta profesională va fi mai frumoasă

De multe ori, computerul de zi cu zi pe care lucrezi nu se remarcă prin nimic, fiind doar un laptop business comun, cu o configurație fără pretenții și un aspect tern pe care nici măcar nu-l mai remarci. Dar cine spune că asta trebuie să fie norma, atunci când poți opta pentru unul dintre cele două modele Vivobook pe care le-am găsit la ofertă pentru tine?

Cu o cromatică deosebită și o tastă Enter colorată, modelele ASUS Vivobook 14 și 15 adaugă fler și dinamism computerului de zi cu zi. Cu procesoare puternice Intel Core de generația a 11-a, aceste laptopuri Vivobook oferă puterea de care ai nevoie pentru a-ți rezolva optim sarcinile cotidiene.

În plus, facilitatea unică ASUS NumberPad 2.0 face ca sarcinile care presupun introducerea multor cifre să fie simple și eficiente. Este suficient să atingi pictograma de pe touchpad pentru a-l transforma într-un bloc numeric iluminat cu LED-uri. Tastatura retro-iluminată de dimensiuni mari de pe VivoBook este perfectă pentru a lucra în medii întunecate. Construcția sa robustă dintr-o singură bucată și cursa tastelor de 1,4 mm oferă o experiență de tastare confortabilă.

Capacul metalic al laptopurilor Vivobook înseamnă depășirea limitelor și deschiderea unor noi drumuri, iar aspectul lor îndrăzneț face o adevărată declarație de stil. Afișajul NanoEdge cu margini foarte subțiri oferă o experiență de vizionare expansivă și captivantă, permițând montarea unui ecran mai mare într-un cadru mai mic. Ecranele Full HD oferă unghiuri largi de vizualizare și o reproducere excepțională a culorilor pentru imagini cu adevărat vii.

Laptop ASUS Vivobook K513EA

Laptop ASUS Vivobook K513EA

Modelul ASUS Vivobook K413JA-EB534, este dotat cu un procesor Intel Core i5-1035G1 din generația a 11-a, un ecran de 14 inchi Full HD tratat anti-reflexii, memorie de 8 GB de RAM, un SSD de 512GB și un chip grafic integrat Intel UHD Graphics. Va trebui să-i cumperi un sistem de operare (îți recomandăm Windows 10 sau 11 dacă îl iei după 5 octombrie) și vei avea un laptop care se va dovedi optim pentru sarcinile de birou, dar va fi și un bun computer generalist pentru acasă, cu care vei putea naviga pe web sau consuma orice fel de multimedia fără probleme.

Vezi oferta online

Cu o configurație destul de asemănătoare, modelul ASUS Vivobook 15 K513EA-BN800 are un procesor Intel Core i5-1135G7 tot din generația a 11-a, însă ecranul are o dimensiune mai generoasă de 15,6 inchi. În rest, ai tot 8 GN de RAM și un SSD de 512 GB, însă chipul grafic este un pic mai bun, fiind vorba de unul Intel Iris Xe Graphics.

Cu acest model, vei beneficia în plus de tehnologia ASUS Intelligent Performance Technology (AIPT), care este o soluție ultra-eficientă de proiectare termică și de economisire a energiei. Aceasta utilizează algoritmi exclusivi ASUS, combinați cu între cinci și nouă senzori inteligenți, un ventilator aerodinamic IceBlades și o sursă de alimentare de 65 de wați pentru a crește în mod inteligent performanța CPU cu o stabilitate îmbunătățită, permițând în același timp o autonomie de o zi întreagă și un laptop mai silențios și mai rece.

Vezi oferta online