HomeProduseLaptopuriIncredibilul ZenBook UX430 e disponibil la un preț senzațional
ASUS ZenBook UX430

Incredibilul ZenBook UX430 e disponibil la un preț senzațional

Elegant, subțire, ușor, compact și performant, ZenBook UX430 are acum și un preț Zen, în oferta ALTEX. Configurația cuprinde procesorul Intel Core™ i5-7200U pana la 3.1GHz, ecran cu diaginală de 14″, rezoluție Full HD, 4GB RAM, SSD 256GB și sistem de operare Windows 10.

Vezi oferta ZenBook UX430

ZenBook UX430 are un ecran de 14″, montat într-un corp compact, mai mic decât carcasa multor laptopuri de 13″. Această realizare a fost posibilă prin îngustarea ramei la 7,18 mm, generând un raport ecran/corp de 80% pentru maximizarea productivității și a confortului. Acest ecran compact permite micșorarea carcasei, crescând portabilitatea.

ZenBook UX430 oferă performanțe uimitoare, fiind motorizat de cele mai noi procesoare Intel Core i7 de generația a 7-a și de grafica dedicată NVIDIA GeForce 940MX. Memoria RAM DDR4 poate cuantifica până la 16GB, iar datele sunt stocate pe unități SSD rapide, cu o capacitate de până la 512GB. Indiferent dacă creează documente mari, prelucrează fotografii, editează filme sau pur și simplu rulează vreun joc, ZenBook UX430 nu-și va lăsa utilizatorii să aștepte.

ZenBook UX430 este echipat cu un conector reversibil USB Type-C (USB-C) folosit și pentru ieșirea video, facilitând conexiunile în dublu sens. Acesta este însoțit de un port USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port Micro HDMI și un slot pentru carduri SD.

Proiectat pentru o utilizare non-stop și un stil de viață activ, ASUS ZenBook UX430 are o autonomie mărită, acoperind întreaga zi de lucru. Bateria litiu-polimer de 50Wh conferă portabilului o autonomie de până la 9 ore. 

UX430 oferă performanțele, eleganța și calitățile specifice gamei ZenBook, într-o formă compactă. Măsurând numai 15,9mm și cântărind doar 1,25Kg, noul model le oferă utilizatorilor libertatea de a se bucura de beneficiile productivității generate de un ecran mai mare, fără compromiterea portabilității.

Filosofia designului ZenBook presupune întotdeauna un stil elegant, iar ZenBook UX430 nu face excepție de la această regulă, cele patru culori sofisticate oferind o nuanță potrivită fiecărui utilizator. Eleganța atemporală a finisajelor metalice este îmbunătățită cu opțiunile de culori Royal Blue și Rose Gold, acoperite cu un strat aplicat prin litografie nanoimprimată (NIL) ce oferă sclipiri luxoase. Pentru aceia care preferă aspectul clasic, schemele de culori Quartz Grey și Shimmer Gold au finisaje metalice sablate, fără acoperire NIL.

Urmărește prezentarea video ZenBook UX430