HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Pro UX580 cu Screenpad este disponibil în România
ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ASUS ZenBook Pro UX580 cu Screenpad este disponibil în România

ASUS ZenBook Pro UX580, cel mai puternic și mai spectaculos laptop din seria ZenBook, este prezent în oferta magazinelor din România. Rapid și sofisticat, ZenBook Pro UX580 iese în evidență prin touchpadul transformat într-un ecran secundar, ce înlesnește lucrul și accelerează productivitatea.

ASUS ZenBook Pro UX580 are la bază un hardware de ultimă generație ce pune în valoare un sistem puternic și echilibrat. Procesorul Intel Core i9-8950HK, din generația a opta, este alăturat unui acelerator video NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti și unei memorii RAM de 16GB. Pentru a accelera încărcarea sistemului de operare precum și a aplicațiilor online, ZenBook Pro apelează la un SSD PCIe x4 de 1TB, respectiv un modul Wi-Fi 802.11ac din clasa gigabit.

ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

Filmele și fotografiile devin mult mai captivante grație panoului 4K UHD NanoEdge, de 15,6 inci, validat PANTONE cu acoperire de 100% a spectrului de culoare Adobe RGB, cu acuratețe a culorii ∆E (Delta-E) < 2.0 și sistem audio certificat Harmon Kardon. Noul model are un finisaj metalic, disponibil în culorile Deep Dive Blue și Rose Gold, exemplificând designul ZenBook și spiritul de eleganță, sofisticarea și precizia construcției.

Noi funcții și caracteristici pentru ScreenPad

ASUS și partenerii săi au continuat să dezvolte noi funcții pentru ScreenPad, astăzi fiind disponibilă integrarea cu cele mai utilizate aplicații de productivitate. ScreenPad dispune de funcții adaptive, cu instrumente dependente de context, pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru și productivitatea și poate fi personalizat în întregime, permițându-le utilizatorilor să-și individualizeze experiența de lucru. Aplicațiile suportate în mod curent includ: Microsoft Word, Excel, PowerPoint și YouTube. ScreenPad este un excelent mediu pentru Adobe Sign, Handwriting și SpeechTyper, care beneficiază de un mod mod mai rapid de a interacționa.

ASUS ScreenPad

ASUS ScreenPad

Aplicația actualizată ASUS Sync facilitează integrarea smartphone-ului cu ZenBook Pro, în timp ce modul îmbunătățit Extender Mode transformă ScreenPad într-un monitor Windows secundar pentru productivitate pe două ecrane. Noile aplicații și update-urile sunt disponibile pentru a fi descărcate prin intermediul meniului de setări ScreenPad. Atunci când Screenpad nu mai este necesar, acesta poate fi pur și simplu oprit prin combinația de taste Fn + F6.

ASUS ScreenPad

ASUS ScreenPad

Preț și disponibilitate

ASUS ZenBook Pro UX580 este deja disponibil în oferta mai multor magazine online din România. Modelul ZenBook Pro 15 UX580GE, cu procesor Intel Core i9-8950HK, 16GB memorie DDR4, SSD de 1TB și placă video NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB este disponibil în oferta PCGarage.ro la prețul de 12.999 lei (cu toate taxele incluse).