HomeCum să...Tutorial ScreenPad: Cum poți folosi playerul video (inclusiv online)

Tutorial ScreenPad: Cum poți folosi playerul video (inclusiv online)

Aplicațiile pentru ASUS ScreenPad sunt în continuă dezvoltare, unele dintre ele câștigându-și deja popularitatea printre clienții care au ales laptopul ZenBook Pro 15 UX580. În acest tutorial poți afla cum poți folosi media playerul, pentru redarea de clipuri audio-video de pe laptop sau materiale de pe Youtube.

ZenBook Pro este un laptop puternic, rapid și sofisticat, iar ScreenPad îi adaugă o notă futuristă. Acesta din urmă preia toate funcțiile unui touchpad de ultimă, cum ar fi elementele de gestică, însă adaugă o o interfață grafică cu rezoluția FHD (1920 x 1080) pentru aplicațiile ce rulează independent de ecranul principal.

Bara de Meniuri de pe ScreenPad este un centrul de control pentru toate aplicațiile dedicate. Deschiderea ei se face prin simpla glisare în partea superioară, de sus în jos. Atunci când aceasta este activă, veți avea la îndemână scurtături către aplicațiile ScreenPad, cum ar fi calculatorul sau lansatorul de aplicații.

Aplicația Music pentru ScreenPad

Aplicația Music pentru ScreenPad

Cum folosești ScreenPad Media Player

Aplicația pentru redarea melodiilor permite rularea pieselor preferate fără a întrerupe activitatea de pe ecranul principal. În mod prestabilit lista de redare afișează piesele găsite în folderul asociat cu biblioteca muzicală din Windows. Dacă această bibliotecă este goală vi se va solicita să adăugați folderul care conține muzica dumneavoastră.

Odată ce ați ales un folder ce conține muzică puteți adăuga piesele noi în lista de redare. Acesta suportă cele mai populare formate de fișiere muzicale. La fel ca la orice alt player muzical schimbați volumul audio, derulați înainte sau înapoi sau treceți la următoarea melodie. Atingeți pictograma de sincronizare pentru a reîmprospăta lista cu melodii din ScreenPad cu fișierele noi pe care le-ați adăugat în biblioteca muzicală.

Melodiile sunt listate în ordine alfabetică. Dacă imaginea de copertă a albumului este inclusă în piesă imaginea va fi afișată automat.

Playerul ScreenPad YouTube Player este o extensie care necesită browser-ul web Chrome. Suportul pentru alte browsere este în curs de evaluare.

Urmărește tutorialul video pentru ScreenPad Media Player

Dacă vă place noul ScreenPad și doriți să aflați mai multe despre cel mai interesant laptop al acestui an, vă invităm să urmăriți prezentarea de mai jos. Avem și alte tutoriale privind folosirea optimă a ScreenPad-ului:

Prezentare: ZenBook Pro UX580 cu ScreenPad