HomeCampanii si concursuriCum poți câștiga un Vivobook 13 Slate OLED la giveaway-ul ASUS România pe YouTube

Cum poți câștiga un Vivobook 13 Slate OLED la giveaway-ul ASUS România pe YouTube

N-aduce anul ce aduce ceasul! ASUS România a lansat ultimul giveaway pe 2022, unul în care poți câștiga o tabletă Vivobook 13 Slate OLED ediția Steven Harrigton, cu tastatură detașabilă, un minunat ecran OLED de 13,3 inchi și sistem de operare Windows 11. Arta lui Steven Harrington aduce culori vibrante, personaje precum Mello și inspiră energie, provocându-ți imaginația. Are un stand magnetic, husă și stilou digital ASUS Pen 2.0.

Citește detalii mai jos sau urmărește clipul video de la finalul articolului.

Promo ASUS Vivobook 13 Slate OLED

Vivobook 13 Slate OLED e un dispozitiv do-it-all operabil și în modul landscape și portret, cu sau fără tastatură! Cântărește 950 de grame, iar ecranul OLED e foarte luminos, are o luminozitate de până la 550 de niți, iar rezoluția e FullHD. Te poți bucura de divertisment online și poți comunica video folosind camera frontală de 5MP. Pe spate există o camera cu 13MP.

Pachetul ASUS Vivobook 13 Slate OLED

Conectica e bună pentru o tabletă, are două porturi USB 3.2 Gen 2 Tip-C, un jack audio combo și un citator de carduri microSD. Oferă cea mai rapidă conexiune WiFi – WiFi 6 (802.11 ax) și are suport Bluetooth 5.2. Se încarcă prin USB-C, iar bateria are o capacitate de 50 Wați oră cu 3-celule litiu-polimer.

Pe lângă Vivobook 13 Slate OLED, ASUS România oferă și 2 premii secundare, constând în vouchere în valoare de 500 RON, care pot fi folosite pe eshopul oficial ASUS. Prin urmare vor fi trei câștigători din rândul abonaților canalului. Regulamentul poate fi consultat aici.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

E simplu, trebuie să fii abonat al canalului de youtube și să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea

Ce produs ASUS lansat in anul 2022 te-a impresionat cel mai mult și argumentează de ce?

Premiile se vor acorda prin tragere la sorți pe 13 ianuarie 2023. Gândește-te ce produs ASUS din 2022 ai remarcat și apreciat și detaliează în secțiunea de comentarii până pe 12 ianuarie 2023 ora 23:59:59.

Promo ASUS Vivobook 13 Slate OLED

Vezi clipul video ce găzduiește giveaway-ul ASUS