HomeStiriLansariVivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition: Mello… dramatic
ASUS Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition

Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition: Mello… dramatic

Laptopurile pot fi mașinării destul de terne, care execută corect tot ce le dai să facă, după care se întorc în lumea lor rece și calculată și încremenesc acolo, până ai nevoie din nou de ele. Dar un laptop poate fi și o sursă permanentă de inspirație, care îți elevează starea de spirit, îți îmbunătățește capacitatea de a rezolva probleme și îți deschide mintea și inima către idei noi. Este un crez pe care ASUS l-a exprimat încă o dată, cu ocazia lansării unor ediții speciale ale Vivobook 13 Slate OLED, care este primul laptop de 13,3 inchi cu OLED detașabil și cu Windows 11 din lume.

Salutare Mello!

ASUS crede că arta animă lucrurile inanimate și poate face ca lucrurile obișnuite din viața ta să devină extraordinare, pentru că un pic de dramatism și un spor de culoare și dinamism nu au omorât pe nimeni. De aceea, ASUS a inițiat o colaborare cu artistul Steven Harrington, stabilit în Los Angeles, pentru designul uimitorului Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition. Arta lui Harrington, considerată fundamentală pentru estetica contemporană californiană psihedelic-pop, folosește culori vibrante, personaje sălbatice – inclusiv Mello, pe care îl recunoști instantaneu – și o mișcare și energie compozițională care, în același timp, extinde imaginația și te invită într-o lume jucăușă, în care regulile și limitele creativității par să se dizolve. Și exact acolo își dorește ASUS să te transporte atunci când vârful degetelor tale atinge tastatura lui Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition

ASUS Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition

Poți opta pentru un mouse ASUS Marshmallow Mouse, care încorporează lucrările lui Harrington, iar laptopul vine, de asemenea, cu o husă cusută dintr-o singură bucată, cu modelele iconice ale lui Harrington și un logo exclusiv Vivobook. De asemenea, este inclus un al doilea stand și husă inteligentă, care adaugă protecție și comoditate în deplasare, împreună cu autocolante pentru carcasă și autocolante colorate pentru tastatură, astfel încât utilizatorii să își poată personaliza cu adevărat propriul dispozitiv.

În concordanță cu dragostea lui Harrington pentru pământ, ambalajul Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition este realizat folosindu-se materiale și cerneluri ecologice reciclate.

PC-ul tău devine televizor OLED

Ediția designer a lui Vivobook 13 Slate OLED are misiunea de a oferi experiențe incredibile care să îmbunătățească viața oamenilor de pretutindeni. Rulând Windows 11, este primul laptop de 13,3 inchi cu OLED detașabil și cu Windows 11 din lume și vine cu un ecran tactil strălucitor OLED HDR Dolby Vision, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass, cu un sistem de sunet puternic Dolby Atmos, WiFi 6 și un procesor Intel quad-core.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition

ASUS Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition

Are un stil plin de viață și este uimitor de versatil, cu o tastatură detașabilă de dimensiuni normale și un stylus ASUS Pen 2.0 de înaltă precizie. Camerele frontale și posterioare și ASUS AI Noise-Canceling Audio permit convorbiri video foarte clare, în timp ce cele două porturi USB-C și cititorul de carduri microSD permit o conectivitate ușoară și rapidă.

Acest laptop „do-it-all” se simte la fel de bine și în modul landscape sau portrait, cu sau fără tastatură, astfel încât scrierea, tastarea sau vizionarea din orice unghi, în orice mediu, se face fără efort. Este pașaportul către o nouă lume a libertății!

Specificațiile Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition

Pachet all-in-one Cutie de cadouri
Vivobook 13 Slate OLED
Stand și husă
Tastatură detașabilă
ASUS Pen 2.0
Stand inteligent
Lăcaș pentru transportul stylus-ului
Autocolante pentru tastatură
Autocolante
Plasă pentru marfă și accesorii
Manșon
ASUS Marshmallow Mouse Steven Harrington Edition (opțional)
CPU Quad-core Intel® Pentium® Silver N6000, până la 3,3 GHz
Ecran 13,3 inchi FHD OLED (1920 x 1080), 16:9, 550 de niți luminozitate maximă, gamut de culoare  100 % DCI-P3; Dolby Vision
Sistem de operare Windows 11 Pro / Windows 11 Home / Windows 11 Home
Memorie principală Integrată 4 GB / 8 GB LPDDR4x
Stocare eMMC: 128 GB
PCIe® SSD: 128 GB / 256 GB
Conectivitate WiFi 6 (802.11 ax) cu ASUS WiFi Master
Bluetooth® 5.2
Cameră Frontală: 5 MP
Dorsală: 13 MP
Porturi I/O 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C® cu suport pentru display / Power Delivery
1 x jack audio combo de 3,5
1 x cititor de carduri microSD
Touchpad Touchpad cu mega-dimensiuni, ultra-lin
Audio Boxe stereo
Dolby Atmos
Amplificator inteligent
Baterie Baterie de 50 Wh cu 3-celule litiu-polimer
Adaptor AC Adaptor de alimentare de 65 W (Ieșire: 20 V DC la 3,25 A / Intrare: 100~240 V AC, 50 / 60 Hz universal)
Dimensiuni 309,9 x 190 x 7,9 mm
Greutate 785 g