HomeProduseLaptopuriFrumusețea unui ecran OLED 4K: ASUS ZenBook Pro 15 UX535
ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

Frumusețea unui ecran OLED 4K: ASUS ZenBook Pro 15 UX535

Ecranele OLED sunt recunoscute pentru culorile intense și imaginile spectaculoase. După unele păreri sunt cele mai bune ecrane pentru telefoane și notebook-uri de tip business.

ASUS a implementat panourile OLED la rezoluție 4K UHD pe gamele sale superioare de notebook-uri, ZenBook Pro 15 fiind unul dintre modelele etalon pentru zona profesională. ZenBook Pro 15 cel mai mic laptop de 15,6 inchi din lume ce are un ecran tactil 4K UHD OLED. Acesta le permite creatorilor obișnuiți să lucreze la proiectele lor oriunde ar fi, datorită unui design compact, care este permis de rama subțire a ecranului tactil OLED. Acoperirea de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 adaugă tonurii vii, iar raportul ecran/corp de 88% oferă o vedere extinsă.

ZenBook Pro 15 are la bază seriile de procesoare Intel Core i7 și i5 H din generația a 10-a, 16 GB de memorie RAM și grafica ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti pentru performanțe creative în mișcare, precum și un SSD PCIe 3.0 x4 de 1 TB pentru stocare ultra-rapidă.

Pentru productivitate sporită, ZenBook Pro 15 include cel mai recent ASUS ScreenPad, un ecran tactil color secundar de 5,65 inchi, încorporat în touchpad-ul acoperit cu sticlă, care permite interacțiunea ușoară prin noua și intuitiva interfață ScreenXpert 2.0, asemănătoare cu cea de smartphone.

Proiectat pentru utilizarea confortabilă în mișcare, ZenBook Pro 15 are o baterie de mare capacitate, de 96 Wh, și un set complet de porturi I/O, incluzând Thunderbolt 3 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.0 standard, un conector audio și un cititor de carduri SD. Balamaua ErgoLift fabricată cu precizie creează o poziție confortabilă de tastat, existând totodată o cameră IR pentru autentificarea facială prin Windows Hello. WiFi 6 (802.11ax) oferă conectivitate wireless ultra-rapidă, îmbunătățită de tehnologia ASUS WiFi Master Premium pentru stabilitate conexiunii.