HomeProduseLaptopuriExperții au acum la dispoziție noul ASUS B9 (B9400)

Experții au acum la dispoziție noul ASUS B9 (B9400)

Profesioniștii și oamenii de afaceri au acum la dispoziție noul laptop ASUS B9 (B9400) echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core din generația a 11-a (Tiger Lake). Așa cum ne-a obișnuit, ASUS a construit totul într-o carcasă premium, foarte subțire și ușoară, cu o greutate de numai 880 de grame, astfel încât B9400 să fie prezent în orice deplasare.

Laptopul este conceput pentru călătorii având o autonomie ce acoperă întreaga zi, iar designul cu stocare duală, setul complet de porturi I/O, inovatorul ASUS NumberPad și senzorul de proximitate îmbunătățesc eficiența lucrului în mișcare. Construit solid cu aliaj de magneziu-litiu și o rigiditate structurală suplimentară, acesta îndeplinește standardele militare americane MIL-STD 810H, extrem de exigente, iar securitatea de nivel corporate asigură păstrarea în siguranță a datelor confidențiale.

ASUS B9 (B9400)

ASUS B9 (B9400)

B9400 are la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 11-a cu grafică Intel Iris Xe și conexiune Intel WiFi 6 super-rapidă, oferind un răspuns rapid pentru grafică, performanțele de calcul și rețea. SSD-urile M.2 duale suportă tehnologiile RAID 0 și RAID 1 furnizând opțiuni pentru transferuri rapide de date sau securizarea salvării datelor. Memoria RAM poate fi configurată până la 32 GB LPDDR4x la 4266 MHz.

Soluțiile avansate de videoconferință includ anularea AI a zgomotului pentru un sunet cu claritate de cristal și tehnologia ASUS WiFi Master pentru conexiuni de rețea stabile. B9 include o cutie de accesorii ușor de utilizat, care poate fi folosită și ca stand pentru laptop. Extrem de portabil, puternic și durabil, B9 este partenerul ideal pentru lumea corporațiilor.