HomeStiriInstalează software-ul MyASUS pe laptopurile Republic of Gamers!
Link to MyASUS

Instalează software-ul MyASUS pe laptopurile Republic of Gamers!

Software-ul MyASUS este acum mai puternic și mai evoluat. MyASUS oferă accesul foarte ușor la aplicațiile ASUS special concepute pentru a facilita mentenanța sistemului, actualizarea aplicațiilor software, optimizarea performanțelor calculatorului și contactarea ASUS pentru suport post-vânzare și service. De asemenea, utilizatorii accesa AppDeals via MyASUS pentru a putea descarca o gamă largă de aplicații populare și beneficia de oferte exclusive.

Laptopurile Republic of Gamers sunt disponibile împreună cu sistemul de operare Windows 10 și sunt echipate cu un hardware puternic ce poate fi ajustat cu finețe. Cu aplicația MyASUS poți afla mai multe despre laptopul tău de gaming și poți menține la zi toate driverele. Noile versiuni ale software-ului MyASUS sunt integrate perfect cu dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele și tabletele cu Android, indiferent de producător. Noile funcții implementate includ transferuri wireless de fișiere între PC și dispozitivele mobile, Remote File Access pentru accesarea stocării PC-ului prin intermediul dispozitivului mobil și modurile Mirror și Screen Extender ce le permit utilizatorilor să facă multitasking pe calculator și pe dispozitivul mobil conectat.

Cum se instalează MyASUS pentru Windows 10?

Instalarea aplicației MyASUS se face foarte simplu din magazinul Microsoft Store. Accesați magazinul Microsoft Store din meniul de Start din colțul din stânga jos a interfeței principale a sistemului de operare Windows 10. Căutați aplicația MyASUS și apăsați butonul de instalare. Software-ul MyASUS necesită sistemul de operare Windows 10 RS3 sau o versiune mai recentă.

Intalează aplicația MyASUS pentru Windows 10 via Microsoft Store via Google Play