HomeProduseLaptopuriUn ecran de 13 inchi este suficient de mare?
ZenBook Flip S UX371

Un ecran de 13 inchi este suficient de mare?

La această întrebare răspunsurile pot fi extrem de diverse în funcție de cerințele pe care le impune o situație anume. Un ecran de 13 inchi poate fi mare dacă discutăm de o tabletă sau de un ultra-portabil ce trebuie să-și facă loc în orice geantă, sau poate fi considerat mic dacă vorbim de un laptop de gaming sau de un laptop al cărui scop este să înlocuiască desktopul de acasă.

Dimensiunile generale ale unui laptop ZenBook de pildă, sunt ținute sub control de ramele NanoEdge, foarte înguste. Acestea micșorează la minimum rama vizibilă și măresc suprafața utilă a ecranului, utilizatorul bucurându-se de un laptop mult mai compact.

În cele mai multe cazuri, dimensiunile standard de 13,3 inchi și 15,6 inchi sunt alese în urma multor ani în care piața s-a așezat după dorințele cumpărătorilor.

ASUS oferă portabile de toate dimensiunile, în diverse configurații, ce se vor potrivi la fix cu cerințele oricărui tip de client. Pentru clienții ce îmbină divertismentul cu activitatea profesională, laptopurile din seriile ZenBook sunt ideale. Acestea sunt disponibile cu diagonale de 13,3 inchi, 14 inchi și 15,6 inchi, existând chiar și modelele convertibile cu ecran articulat cu ajutorul balamalei ErgoLift 360.

Spre exemplu, laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip S UX370 este unul dintre cele mai subțiri și ușoare laptopuri convertibile din lume, proiectat pentru a fi utilizat oriude și oricând.

Vezi oferta online

ZenBook Flip S UX371

ZenBook Flip S UX371

Utilizatorii din corporații, care folosesc portabilul în scop profesional, pot alege modele precum ASUS ZenBook 13 UX325, extrem de elegante, ce se pot asorta la orice ținută. Combinația de metal și sticlă nu numai că e specifică produselor premium, ci oferă o rezistență mai mare la uzura de zi cu zi.

Vezi oferta online

Pasionații de gaming au la dispoziție portofoliul de produse oferit de Republic of Gamers. Laptopurile ROG sunt puternice, dispun de ecrane rapide pentru jocurile extrem de dinamice și au tastaturi care evidențiază mai bine tastele frecvent utilizate, cum ar fi tastele WASD. În cazul laptopurilor de gaming sunt preferate ecranele mai mari cum ar fi cele de 15,6 inchi sau chiar cele de 17,3 inchi. Există totuși și modele care îmbină avantajele portabilității cu cele ale posibilităților generate de acceleratorul video dedicat, iar aici nu am putea să nu menționăm ROG Zephyrus G14.

Vezi oferta online