HomeProduseLaptopuriDe ce sunt speciale sistemele de sunet certificate Harman Kardon?
Sunet certificat Harman Kardon

De ce sunt speciale sistemele de sunet certificate Harman Kardon?

Sunetul este o componentă esențială care contribuie la o redare de calitate a oricărui conținut multimedia. Dar dacă pentru conținutul pur audio te mai poți baza pe setările playerului tău favorit de muzică pentru a ameliora calitatea redării, pentru restul sunetelor redate de sistem setările pot fi mai greu accesibile sau mai puțin nuanțate. Așa că un sistem audio bun și bine calibrat îți poate oferi o experiență mult mai captivantă, motiv pentru care ASUS include pe multe dintre noile sale laptopuri un sistem de sunet ce poartă certificarea Harman Kardon, unul dintre cei mai respectați specialiști la nivel mondial în tehnologie audio.

Astfel, chiar dacă ignori sau nu te pricepi să ameliorezi setările de redare a sunetului, tot vei avea parte de o audiție de calitate, grație parteneriatului din 2016 dintre ASUS și Harman Kardon, care prevede integrarea sistemelor de sunet de înaltă calitate calibrate de Harman Kardon atât în noile modele de laptopuri, cât și în anumite monitoare ale ASUS. În baza acestui parteneriat, inginerii de sunet de la Harman au lucrat îndeaproape cu ASUS pentru a oferi o experiența audio mai imersivă, cu o excelentă gamă dinamică și o precizie deosebită. Acest efort comun oferă utilizatorilor experiența de top pe care o merită, la înaltele standarde asociate cu Harman Kardon.

ASUS are o bună reputație în materie de performanță a computerelor sale, iar sofisticatul brand Harman Kardon este cunoscut pentru sunetul rafinat și designul excepțional, iar împreună oferă o rară combinație de capabilități superioare tehnologice, vizuale și audio. Iar sunetul, pe cât de important este pentru calitatea experienței trăite de utilizator, pe atât de ignorat este de alte branduri, care se concentrează mai mult pe rezoluția video. ASUS are meritul de a înțelege puterea performanțelor sonore și a personalizării sunetului, iar diferența va fi auzită și apreciată de orice consumator care nu a avut parte de așa ceva anterior.

Fondată în 1953 drept Harman Kardon de Sidney Harman și Bernard Kardon și ulterior rebranduită drept Harman International, compania a crescut de la rădăcinile sale HiFi devenind un gigant al electronicelor de consum. În final, în 2016 compania a fost cumpărată de Samsung, în urma unei tranzacții de 8 miliarde de dolari. Harman Kardon continuă să producă dispozitive AV, iar sunetul de înaltă fidelitate rămâne și azi nucleul activităților Harman.