HomeProduseLaptopuriCe framerate pot obţine în Fortnite pe un laptop ROG?
Fortnite

Ce framerate pot obţine în Fortnite pe un laptop ROG?

Laptopurile de gaming Republic of Gamers sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a obține un număr ridicat de cadre pe secundă în cele mai populare jocuri din lume. Valoare framerate-ului în jocuri este motiv de laudă pentru posesorii celor mai puternice laptopuri de gaming, mai ales atunci când ecranele au rate de refresh de peste 120Hz.

Fortnite este un joc online ce a fost lansat pentru prima dată în anul 2017. Fortnite a prins rapid la public și a explodat odată cu lansarea versiunii Fortnite Battle Royale. Modurile sale de joc includ: Save the World, un joc cooperativ de shooter-supraviețuire cu până la patru jucători pentru a lupta împotriva creaturilor asemănătoare unor zombie și Fortnite Battle Royale, o luptă unde 100 de jucători se luptă pentru a fi ultima persoană în viață. Fortnite a devenit un fenomen cultural, atrăgând peste 125 de milioane de jucători în mai puțin de un an.

Ce framerate trebuie să am în Fortnite?

Jocurile de tip shooter sunt mai pretențioase atunci când vine vorba de framerate. Fortnite nu face excepție de la această regulă, cei mai mulți jucători preferând un framerate de peste 50 fps.

Cum merge Fortnite pe un laptop ROG?

Majoritatea laptopurile Republic of Gamers din noua generație pot rula fără probleme jocul Fortnite la un număr ridicat de cadre pe secundă. (Fortnite pe ROG Zephyrus G – video )

Spre exemplu, ROG Zephyrus GU502 cu accelerator NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Max-Q și procesor Intel Core i7-9750H (2.60 GHz) poate obține undeva între 240 și 260 fps-uri cu setări grafice low quality, între 100 și 120 fps-uri cu setări grafice high quality și 60 și 70 fps-uri cu setările grafice maxime ultra quality. Dar să vedem care sunt cerințele oficiale pentru ca Fortnite să poată rula pe un sistem.

Cerințe minime de sistem pentru Fortnite

  • Procesor Intel Core i3 sau un model mai puternic
  • Minimum 4GB memorie RAM
  • Accelerator grafic Intel HD 4000 sau un model superior

Cerințe recomandate de sistem pentru Fortnite

  • Procesor Intel Core i5 sau un model mai puternic
  • Minimum 8GB memorie RAM
  • Accelerator grafic Geforce GTX 660 sau HD 7870, cu minimum 2GB memorie video, sau un model superior

Un laptop de gaming precum ROG Strix SCAR III G531 sau G731 poate fi echipat cu procesoare Intel Core i7, grafică NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8GB GDDR6 memorie VRAM și până la 32GB memorie RAM. Alte modele ROG dispun de 8GB sau 16GB RAM și acceleratoare grafice NVIDIA GeForce foarte puternice. Prin urmare un laptop de gaming Republic of Gamers poate rula cu ușurință un joc precum Fortnite la orice fel de setări grafice.

Urmărește o prezentare video pentru ROG Strix SCAR III G531

Vezi oferta pentru ROG Strix SCAR III

Vezi oferta 2 pentru ROG Strix SCAR III

Vezi oferta 3 pentru ROG Strix SCAR III

Vezi oferta 4 pentru ROG Strix SCAR III