HomeProduseLaptopuriROG Strix SCAR III G731 te însoțește oriunde ai merge!
Laptopurile de gaming ROG Strix SCAR 15/17

ROG Strix SCAR III G731 te însoțește oriunde ai merge!

Republic of Gamers ne propune noul laptop de gaming ROG Strix SCAR III G731GU echipat cu hardware de ultimă oră și caracteristice unice ASUS.

Calculatoarele desktop sunt mașini universale ce pot fi modificate, îmbunătățite și supuse unui regim de lucru intens. Înlocuirea lor cu portabile de tip desktop replacement a fost o provocare ce a putut fi depășită după o lungă perioadă de experimentări. ROG Strix SCAR III este un laptop de gaming ce dispune de un procesor Intel Core i7-9750H cu frecvențe ce urcă până la 4,5 GHz. Ecranul Full HD are diagonala de 17,3 inchi și o rată de refresh de 144 Hz fiind perfect atât pentru lucru cât și pentru gaming. Viteza crescută a ecranului oferă un răspuns rapid în orice situație dificilă și acele milisecunde ce pot face diferența dintre victorie și înfrângere. Jocurile se simt în largul lor cu ajutorul acceleratorului grafic NVIDIA GeForce GTX 1660Ti cu 6GB memorie video.

Soluția ROG Keystone îți oferă o modalitate nouă și versatilă de a-ți personaliza sistemul și proteja datele personale. Aceste chei fizice dotate cu tehnologie NFC pot fi instalate cu ușurință în carcasa sistemului Strix SCAR III.

ROG Strix SCAR III G731GU este dotat cu o unitate SSD M.2 NVMe de 1TB ce oferă atât spațiul necesar jocurilor cât și o viteză ridicată de acces. Atunci când pleci în vacanță sau la un LAN Party, ROG Strix SCAR III G731GU te poate însoți cu ușurință date fiind dimensiunile sale compacte și greutatea de numai 2,85 Kg.

Vezi oferta ROG Strix SCAR III G731GU