HomeStiriCelebrul Alan Walker devine ambasador global Republic of Gamers

Celebrul Alan Walker devine ambasador global Republic of Gamers

Celebrul artist și producător muzical, Alan Walker, devine ambasador global al Republic of Gamers. Anunțul a fost făcut chiar de artist prin intermediul rețelelor de socializare.

În materialul distribuit, Alan Walker folosește un laptop ROG Zephyrus G14 echipat cu matricea LED AniMe Matrix, ce afișează logo-ul artistului.

Panoul AniMe Matrix oferă noi posibilități de personalizare a capacului laptopului cu mesaje și animații în ton cu stilul dinamic al pasionaților de jocuri. Panoul utilizează 1215 LED-uri, fiind un mediu ideal pentru ca jucătorii să-și exprime personalitatea. Fiecare LED emite o strălucire albă cu 256 de niveluri pentru controlul luminozității. Configurațiile ROG Zephyrus G14, echipate cu AniMe Matrix, sunt deja disponibile în România.

Alan Walker a vizitat România în 2017 când a participat la festivalul UNTOLD, după un an 2016 foarte bun pentru el. Artistul a lansat “Faded”, “Sing Me To Sleep” și “Alone”, melodii ce s-au bucurat de aprecierea publicului. Alan Walker a înregistrat cel mai mare succes cu melodia „Faded” ce a acumulat 2,78 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Walker e așteptat și în acest an în România la Saga Festival, eveniment ce urmează să se desfășoare în capitală.