HomeProduseLaptopuriVivat vacanța cu VivoBook!
ASUS VivoBook 14,15,17

Vivat vacanța cu VivoBook!

Pentru anotimpul vacanțelor, un laptop VivoBook se asortează de minune la spiritul estival. Accentul pus de designeri pe cromatica atrăgătoare și performanțele excelente în multimedia ale acestui laptop îl fac un companion perfect pentru zilele când divertismentul primează, deși vei putea rezolva fără probleme cu el și orice restanțe s-ar putea să-ți fi rămas pe la birou sau eventuale urgențe impredictibile.

Iar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor suplimentare de energie pe care probabil că le vei avea pe timpul vacanței, în perioada 01 – 17 iulie, la orice VivoBook achiziționat primești cadou și o baterie externă ASUS ZenPower de 10050 mAh.

Baterie externă ASUS ZenPower

Baterie externă ASUS ZenPower

Noi îți propunem modelul ASUS VivoBook 15 X512JA-EJ364, care este motorizat de un procesor Intel Core i5-1035G1 din generația a 10-a Ice Lake, cu o frecvență maximă de 3,6 GHz și o putere maximă disipată de 15 W. În combinație cu 8 GB de RAM, avem de-a face cu un laptop eficient energetic și cu performanțe multimedia excelente, dar care va putea rula doar jocuri simple, fără mari pretenții, având doar un cip grafic Intel UHD Graphics integrat. Stocarea de 512 GB pe un SSD M.2 asigura o capacitate decentă pentru o bibliotecă multimedia destul de cuprinzătoare, iar ecranul Full HD de 15,6 inchi tratat anti-reflexii îți va oferi imagini bune chiar și în condiții de iluminare puternică.

Vezi oferta VivoBook 15 X512JA-EJ364

Modelul propus face parte din zona medie de preț a ofertei VivoBook. Dacă vrei o configurație mai puternică, care să includă și o placă grafică dedicată, dacă te pasionează jocurile video, sau o opțiune pentru bugete mai mici, fă click pe butonul de mai jos pentru o ofertă completă a gamei de laptopuri VivoBook, din care ai de unde alege!

Vezi oferta completă pentru VivoBook