HomeProduseDesktopuriDomină lumea virtuală cu desktopul de gaming ROG Strix GA35

Domină lumea virtuală cu desktopul de gaming ROG Strix GA35

Jocurile PC preferă plăcile video puternice pentru a ne dezvălui lumi ce depășesc imaginația.  Sistemele desktop Republic of Gamers sunt special construite pentru a domina aceste lumi virtuale, având un hardware de invidiat. ROG Strix GA35 poate rula orice joc nou la un nivel grafic de invidiat grație acceleratorului grafic NVIDIA GeForce RTX 2070 Super cu 8GB memorie GDDR6. Sistemul are la bază un procesor AMD Ryzen 9 3900X cu 12 nuclee, 64MB cache nivel 3 și frecvențe de vârf de până la 4,6 GHz.

Jocuri precum Overwatch sau Shadow of the Tomb Raider oferă imagini 4K superbe atunci când sunt rulate pe ROG Strix GA35. Cei 16 GB de memorie RAM DDR4 la 3200MHz completează procesorul cu 12 nuclee și 24 de fire de execuție, astfel că procesare paralelă poate fi valorificată la cel mai înalt nivel.

ROG Strix GA35 este perfect atât pentru gaming cât și pentru a rula în paralel multiple aplicații, cum ar fi aplicațiile de streaming și comunicare.

Carcasa dinamica Wind Shear are o formă foarte subtilă, special concepută pentru a îmbunătăți fluxul de aer, reducând în același timp nivelul de zgomot sub 30dB pentru funcționare silențioasă în timpul jocurilor sau sarcinilor de lucru. La interior, procesorul, placa video și sursa de alimentare sunt instalate în incinte separate, minimalizând interferențele termice și reducând temperaturile ambientale. Acest design special conceput pentru a îmbunătăți fluxul de aer accelerează disiparea căldurii pentru a face posibile performanțe mult mai ridicate.

Desktop de gaming ROG Strix GA35

Desktop de gaming ROG Strix GA35

ROG Strix GA35 mai vine cu o serie de trucuri. Incintele duale suportă înlocuirea rapidă a unităților SSD fără deschiderea carcasei. Sistemul de personalizare cu cheie ROG Keystone II îți permite să iei cu tine toate setările importante și să le aplici pe un alt sistem ROG compatibil. În acest fel nu va mai trebui să pierzi timp pentru a regla totul așa cum îți place.

Desktopul GA35 oferă transferuri de date rapide prin intermediul conectorului reversibil USB-C, plus șase alte porturi Tip-A USB 3.2 Gen 2 pentru a-ți conecta toate perifericele favorite. Cele două porturi HDMI 2.0b îți permit să conectezi un set de căști VR împreună cu un monitor sau televizor cu rezoluție ridicată. Monitoarele suplimentare pot fi conectate prin intermediul interfețelor DisplayPort 1.4 pentru un nivel si mai ridicat de realism cu NVIDIA G-SYNC. Modulul Wi-Fi 5 oferă viteze și fiabilitate în utilizarea zilnică, în timp ce interfața Ethernet Gigabit Intel I211-AT face posibile conexiunile cu latențe reduse în jocurile online.

Vezi oferta online pentru ROG Strix GA35