HomeProduseLaptopuriDe Sărbători, ROG Zephyrus G14 e cadoul perfect pentru un gamer
Zephyrus G14 cu AniMeMatrix afișând emblema ROG

De Sărbători, ROG Zephyrus G14 e cadoul perfect pentru un gamer

Ce cadou poate fi cel mai potrivit pentru un pasionat de jocuri, unul conectat cu fiecare lansare? Evident, un laptop performant, de ultimă generație, cu elemente deosebite ce îl diferențiază de celelalte modele de gaming. ROG Zephyrus G14 face un pas în față din mulțime, având caracteristici unice, detaliate în continuare.

Carcasa din aliaj de magneziu și aluminiu este subțire și durabilă, fiind în contrast cu cea a laptopurilor voluminoase, din plastic. Procesul de producție al laptopului Zephyrus G14 include o etapă de prelucrare pe mașini CNC de înaltă precizie, cu ajutorul cărora sunt create 6536 de perforații în carcasa de aluminiu. Elementele structurale de tip fagure îi conferă un nivel superior de rezistență, astfel, laptopul rămâne subțire, ușor și rigid.

La interior, ASUS a integrat procesoare mobile din seria AMD Ryzen 4000, culminând cu AMD Ryzen 9 4900HS, cu frecvențe de până la 4.30 GHz.

Acceleratorul grafic NVIDIA GeForce RTX 2060, cu frecvențe de până la 1298 MHz la 65 W, este tot ceea ce își poate dori un pasionat de gaming. Acesta pune laolaltă nuclee dedicate pentru redarea umbrelor programabile, trasarea razelor în timp real și inteligență artificială. Tehnologia de sincronizare adaptivă sincronizează rata de refresh a ecranului cu rata de refresh a plăcii video pentru a elimina ruperea cadrelor, imaginile fiind redate cât mai fidel.

Urmează linkul de mai jos pentru oferta modelelor în stoc – cu sau fără AniMeMatrix pe capac.

Vezi oferta online

Cei 16 GB de memorie RAM DDR4-3200 pe două canale înseamnă resurse pentru proiecte mai mari. Stocarea ultra-rapidă este susținută de un SSD NVMe de până la 1TB capacitate, rezultând timpi minimi de încărcare pentru o bibliotecă imensă de jocuri și aplicații.

Zephyrus G14 cu AniMeMatrix în compania lui ROG Phone 3

Zephyrus G14 cu AniMeMatrix în compania lui ROG Phone 3

În cazul modelului cu ecran QHD (2560 x 1440 pixeli) la 60Hz, capacul este acoperit cu AniMeMatrix – o matrice luminoasă formată din 1215 LED-uri pentru a le oferi jucătorilor un nou mediu pentru a-și exprima personalitatea. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot importa GIF-uri animate și alte elemente grafice, pot construi animații personalizate cadru cu cadru și pot tasta orice tip de mesaj cu diferite seturi de caractere. Cealaltă configurație nu dispune de AniMeMatrix, dar are un ecran FullHD mai rapid, la 120Hz.

Iar dacă nu v-am convins deja, vă invităm să urmăriți o prezentare a laptopului ROG Zephyrus G14: