HomeReduceri și oferte specialeZenFone 7 Pro vine însoțit de căștile ZenEar BT în această ofertă
Telefonul ASUS ZenFone 7 PRO disponibil in Romania

ZenFone 7 Pro vine însoțit de căștile ZenEar BT în această ofertă

Telefoanele ASUS ZenFone 7 Pro au primit numeroase premii pentru camera Flip, ce se poate roti la un unghi de 180 de grade, și platforma Qualcomm Snapdragon 865 Plus.

Publicația DxOMark a acordat un scor general excelent de 115 puncte pentru camera Flip, un scor general selfie de 101 și un uimitor scor selfie video de 96 de puncte. Camera telefonului ZenFone 7 Pro oferă o mulțime de posibilități ce așteaptă să fie descoperite de utilizatori.

Mai mult, cei care achiziționează un telefon ZenFone 7 Pro vor primi un cadou special, profita de următoarea ofertă.

Fiecare telefon ASUS ZenFone 7 Pro achiziționat este însoțit de un set de căști Bluetooth ASUS ZenEar BT.

Vezi oferta online

Puternicul telefon ASUS dispune de 8GB de memorie RAM LPDDR5 și 256GB spațiu de stocare, iar dacă acest lucru nu este suficient, puteți instala un card de memorie microSD de până la 2TB. În această configurație, ZenFone 7 poate stoca toate filmele de vacanță pe care le realizați la rezoluție 4K sau chiar la rezoluție 8K.

Modul Camera Flip include o cameră Sony IMX686 cu obiectiv larg de 64 MP, o cameră Sony IMX363 cu unghi ultra-larg de 12 MP și o cameră tele-foto cu un zoom optic de până la 3X.

Sistemul foto Flip Camera pe telefonul ASUS ZenFone 7 PRO

Sistemul foto Flip Camera pe telefonul ASUS ZenFone 7 PRO

Ecranul NanoEdge de tip AMOLED cu refresh de 90 Hz / 1 ms oferă o frumusețe de neegalat. Navigarea este deosebit de cursivă, iar culorile interfeței grafice capătă o nouă vibrație. Bateria mare, de 5000 mAh, acoperă chiar și zilele când nu puteți ajunge la o sursă de energie. Software-ul gestionează ideal descărcare și încărcarea bateriei, astfel încât autonomie și durata de viață a bateriei să crească.

Clienții care comandă de pe siteul ASUSRomania.ro se bucură de livrare gratuită la toate comenzile și de posibilitatea de retur gratuit în primele 14 zile.