HomeCum să...Cum sincronizezi PC-ul cu telefonul mobil folosind Link to MyASUS
Sincronizarea telefonului cu laptopul prin Link to My ASUS

Cum sincronizezi PC-ul cu telefonul mobil folosind Link to MyASUS

Conectarea telefonului mobil la calculator înseamnă mai mult decât simplul transfer al unor fotografii sau partajarea unei conexiuni de date mobile. Link to MyASUS este o soluție software care îți permite să conectezi un dispozitiv mobil la calculatorul tău. Atunci când dispozitivul mobil este conectat și afișat pe desktop, vei putea accesa toate funcțiile acestuia cu ajutorul mouseului, tastaturii și al monitorului.

Folosind Link to MyASUS, poți efectua sau primi apeluri telefonice prin intermediul difuzoarelor și microfonului computerului, poți trimite și primi mesaje text, accesa agenda telefonică, poți primi notificări pe computer, partaja fișierele sau adresele URL și oglindi ecranul dispozitivului mobil pe computer.

SMS-uri și apeluri telefonice de pe laptop

Atunci când există un apel telefonic primit, Link to MyASUS va afișa starea apelului. Vei putea alege să răspunzi sau să închizi și vei putea folosi microfonul și difuzoarele de la calculator. De asemenea, vei putea transfera apelul pe mobil în cazul în care dorești acest lucru.

Avantajele aplicației Link to MyASUS nu se opresc aici. Scrierea mesajelor devine mult mai ușoară. Vei putea scrie rapid mesaje de la tastatura calculatorului indiferent dacă folosești SMS, Skype, Line, Messenger, WhatsApp sau WeChat.

Oglindirea ecranului telefonului pe laptop

Alături de interfața grafică a aplicației Link to MyASUS care afișează datele de pe dispozitivul mobil există și posibilitatea să oglindește ecranul telefonului direct pe calculator. În acest fel vei folosi mouse-ul și cursorul pentru a naviga prin sistemul de operare al telefonului. Lucrurile se pot derula mult mai rapid odată ce există controlul cu mouse-ul.

Urmărește tutorialul video pentru Link to MyASUS

Începând din 2019, aplicația Link to MyASUS este preinstalată pe laptopurile și sistemele all-in-one de la ASUS. Utilizatorii de dispozitive Android pot descărca aplicația direct din magazinul Google Play. Posesorii modelelor cu sistem de operare iOS pot căuta aplicația Link to MyASUS în App Store.