HomeProduseLaptopuriDe ce să alegi un laptop ultra-ușor cu balama ErgoLift?
ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

De ce să alegi un laptop ultra-ușor cu balama ErgoLift?

Laptopurile ultra-ușoare nu pot beneficia de sistemele voluminoase de răcire, de ventilatoarele și radiatoarele mari din cupru. Tot sistemul de răcire este miniaturizat, aplatizat și calculat stric pentru specificul fiecărei configurații.

De aceea, balamaua ErgoLift ridică corpulul laptopului lăsând un spațiu între birou și acesta. Acel spațiu creează o nouă suprafață ventilată, prin care este absorbit aerul rece. Prin urmare, trebuie să fiți atenți să nu puneți laptopul în pat, pe o pătură sau pe o suprafață moale, care nu permite răcire, altfel veți sesiza o diminuare a performanțelor prin reducerea frecvențelor de lucru.

Cu gândul la utilizator

Confortul este una dintre prioritățile de top ale inginerilor ASUS. Laptopurile ZenBook folosesc balama ErgoLift pentru a îmbunătăți confortul prin ridicarea tastaturii la un unghi cât mia confortabil. Spațiul creat sub laptop ajută la dispersia mai bună a sunetului.

ASUS ErgoLift

ASUS ErgoLift

Tastatare mai ușoară și mai confortabilă

Înclinarea ușoară a tastaturii reduce oboseala apărută după o perioadă lungă de utilizare, lucru pe care alți producători nu-l iau întotdeauna în considerare. În plus, ecranul laptopului se poate deschide mai mult, la un unghi mai larg, utilizatorul având libertatea deplină de a-și poziționa ecranul după cum dorește. Mecanismul balamalei este complet ascuns și nu lasă să se vadă complexitatea lui.

Răcire mai eficientă

Atunci când corpul laptopului este ridicat și înclinat, aerul circulă mai bine pe sub acesta. Cu o ventilație mai bună, laptopurile ZenBook rămânând reci chiar și în perioadele mai intense ale zilei.