HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook 14 UX431FL este un cadou ideal pentru cei apropiați
ASUS ZenBook 14 (UX431)

ASUS ZenBook 14 UX431FL este un cadou ideal pentru cei apropiați

Un laptop subțire și performant este întotdeauna un cadou ideal pentru persoanele la care țineți cel mai mult. Indiferent de activitatea de pe o desfășoară, laptopul este o poartă către informație și un instrument de dezvoltare personală ce îți pune în fața ochilor informația dorită.

ASUS ZenBook 14 UX431FL este un laptop ultra-subțire, cu ecran NanoEdge și un raport ecran-carcasă de 86%. Acest fapt înseamnă că cea mai bună parte din suprafața interioară a capacului este folosită pentru afișarea imaginii, păstrând cât mai mici proporțiile exterioare. Utilizatorii acestui model vor aprecia cu siguranță nu doar extraordinara putere a acestuia, ci și atenția specială acordată detaliilor constructive, cum ar fi balamaua exclusivă ErgoLift și touchpad-ul NumberPad.

La interior, ZenBook 14 UX431FL integrează un procesor Intel Core i5-10210U cu frecvențe de până la 4,20 GHz, 8 GB memorie RAM LPDDR3 și un SSD de înaltă performanță cu capacitatea de 512 GB. Grafica NVIDIA GeForce MX250 cu 2 GB de memorie video reprezintă un alt plus pentru un ultra-portabil atât de subțire.

Vezi oferta ZenBook 14 UX431FL

Pentru productivitate, ZenBook 14 UX431 a fost echipat cu o tastatură iluminată de dimensiuni complete, ce oferă o experiență de tastare mult mai bună. Laptopul oferă noua și exclusiva soluție NumberPad, un touchpad cu tastatură numerică virtuală cu iluminare LED încorporată pentru introducerea rapidă a datelor. NumberPad rezolvă vechea problemă a lipsei unei tastaturi numerice pe laptopurile compacte.

ZenBook 14 respectă standardele militare foarte exigente MIL-STD 810G în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea, fiind supus unui regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de funcționare în condiții de mediu ostile, cum ar fi la valori extreme de altitudine, temperatură și umiditate.