HomeProduseLaptopuriPrezentare ZenBook Duo UX481- așa arată laptopul viitorului
ASUS ZenBook Duo UX481

Prezentare ZenBook Duo UX481- așa arată laptopul viitorului

Laptopul viitorului este tot timpul subiect de speculații și experimentări. ASUS nu a ezitat să intre într-o zonă nesigură, cu soluții futuriste, ce nu erau validate de piață. ASUS ZenBook Duo UX481 este un laptop subțire și ușor, ce beneficiază de un al doilea ecran. Ecranul secundar ScreenPad Plus de pe ZenBook Duo le oferă utilizatorilor abilitatea de a se bucura de productivitatea și eficiența utilizării a două ecrane tactile separate pe un singur dispozitiv portabil. Touchscreen-ul poziționat de-a lungul întregii tastaturi, deasupra acesteia, are diagonala de 12,6 inchi și format 32:9, furnizând un spațiu vizual mult mărit, în timp ce păstrează forma unui laptop standard.

ASUS ZenBook Duo UX481 este proiectat pentru performanțe de top atunci când sunteți în mișcare. Acesta are la bază procesoarele Intel Core i7 quad-core din generația a 10-a și frecvențe de până la 4,9 GHz.

Memoria RAM urcă până la 16 GB LPDDR3, în timp ce datele sunt stocate pe unități SSD PCIe 3.0 x4 de 1TB. Acceleratorul NVIDIA GeForce MX250 oferă posibilități grafice pentru munca de creație, păstrând autonomia ridicată. ZenBook Duo oferă posibilități extinse de conectivitate: 2 porturi USB 3.1 Tip A, un USB 3.1 Tip C (USB-C), ieșire HDMI, cititor de carduri MicroSD și conexiune wireless ultra-rapidă Intel Wi-Fi 6 (Gig+).

Laptopurile cu autonomie crescută oferă mai multă libertatea atunci când vă aflați în mișcare. Având o baterie internă de 70 Wh și un hardware extrem de eficient, ZenBook Duo oferă până la 22 de ore autonomie sau 16 ore autonomie atunci când ScreenPad este pornit.

Prezentare video ZenBook Duo UX481