HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook 14 UM431DA: Putere creativă susținută de procesoarele AMD Ryzen
ASUS ZenBook 14 UM431DA

ASUS ZenBook 14 UM431DA: Putere creativă susținută de procesoarele AMD Ryzen

Laptopurile subțiri și ușoare, echipate cu noile procesoare AMD Ryzen, au făcut o supriză frumoasă anul acesta. Aceste întrunesc toate cerințele utilizatorilor dinamici în ceea ce privește performanța și autonomia, reușind să contribuie în mod pozitiv la construcția unor portabile subțiri, cu forme fluide.

Laptopul ASUS ZenBook 14 UM431DA este echipat cu un procesor AMD Ryzen 7-3700U, cu frecvențe ce urcă până la 4GHz. Memoria RAM cuantifică 16GB, iar SSD-ul de 1TB este mai mult decât suficient pentru toate fișierele specifice muncii de birou. Tot acest hardware este integrat într-o carcasă de dimensiuni reduse, construite în jurul unui ecran Full HD cu diagonala de 14 inchi. Ecranul NanoEdge are margini ultra-subțiri și un raport ecran-carcasă de 86%.

Vezi oferta ASUS ZenBook 14 UM431DA

Utilizatorii vor aprecia cu siguranță nu numai puterea extraordinară a acestuia, ci și atenția specială acordata detaliilor constructive, cum ar fi balamaua exclusivă ErgoLift și touchpad-ul NumberPad. Pentru productivitate portabilă, ZenBook 14 a fost echipat cu o tastatură iluminată de dimensiuni complete, mai ușor de folosit datorită tastelor cu suprafață mai mare.