HomeProduseLaptopuriASUS TUF FX505DT poate fi achiziționat în rate, la un preț special
ASUS TUF Gaming FX505DT

ASUS TUF FX505DT poate fi achiziționat în rate, la un preț special

Laptopul de gaming ASUS TUF FX505DT este disponibil acum la un preț special și posibilitatea de a fi achiziționat în rate, având prima rată plătibilă în luna ianuarie 2021.

Configurația propusă este construită în jurul unui procesor AMD Ryzen 7-3750H cu frecvențe ce pot urca până la 4 GHz. Ecranul NanoEdge cu diagonala de 15,6 inchi are o rezoluție FullHD și o rată de refresh de 144Hz, fiind recomandat pentru jocurile rapide. Utilizatorul va mai primi 8GB de memorie RAM, un SSD de 512GB și un accelerator video NVIDIA GeForce GTX 1650 cu 4GB memorie video.

Vezi oferta ASUS TUF FX505DT

Tehnologia exclusivă ASUS HyperCool constă în sistemul de răcire cu protecție la praf și tehnologia de supra-accelerare a ventilatoarelor, prin care praful acumulat la interior este eliminat. Cu ajutorul acesteia, sistemul de răcire este menținut curat, performanțele fiind păstrate pentru mai multă vreme.

Laptopul este testat și certificat la standardele militare MIL-STD-810G, asigurând robustețea și durabilitatea de care au nevoie utilizatorii în condițiile de utilizare zilnică.

Prezentare video ASUS TUF FX505