HomeProduseLaptopuriASUS Zenbook 14 OLED (UX3405) – Portabilitate și performanță cu procesorul Intel Ultra 7
ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405) – Portabilitate și performanță cu procesorul Intel Ultra 7

Modelul Zenbook 14 OLED (UX3405) este primul laptop ASUS echipat cu noile procesoare Intel Core Ultra. Face parte din seria Zenbook Classic și le oferă utilizatorilor o combinație ideală de hardware avansat, portabilitate și un design elegant, adaptat pentru cei care sunt mereu în mișcare.

Zenbook 14 OLED redefinește funcționalitatea unui laptop într-un format compact de 14 inchi, având o greutate de doar 1,2 kg și grosimea de 14,9 mm, fiind astfel un companion ideal pentru călătorii. Carcasa este construită integral dintr-un aliaj de aluminiu, care nu numai că asigură o rezistență superioară, dar adaugă și un aspect rafinat. Disponibil în culorile Foggy Silver și Ponder Blue, fiecare variantă reflectă un stil distinctiv și modern.

Durabilitatea este un alt punct forte, cu o autonomie a bateriei între 10 și 15 ore de utilizare și suport pentru încărcare rapidă USB-C, care permite atingerea a 60% capacitate în numai 49 de minute. Mai mult, bateria a fost optimizată pentru a suporta un număr mai mare de cicluri de încărcare, extinzând astfel durata de viață a dispozitivului.

Noul procesor Intel Core Ultra 7

Noua familie de procesoare Intel Core Ultra marchează un pas important în evoluția procesoarelor, care au acum un design hibrid, integrând unități de procesare neurală (NPU) și, în anumite configurații, grafica Intel Arc. Seria este compusă din modelele:

  • Intel Core™ Ultra 9
  • Intel Core™ Ultra 7
  • Intel Core™ Ultra 5

Fiecare e adaptat pentru a oferi performanțe optimizate în funcție de cerințele utilizatorilor. Aceste procesoare îmbunătățesc substanțial experiența multimedia sau de gaming, precum și productivitatea prin capacitatea de a procesa cantități masive de date rapid și eficient.

Laptop UX3405 este echipat cu procesorul Intel Ultra 7-155H, ce include Neural Processing Unit (NPU) pentru îmbunătățirea performanței în multitasking și accelerarea aplicațiilor ce utilizează inteligența artificială, reducând totodată consumul de energie.

Ce înseamnă codul procesorului Intel Ultra 7-155H

  • Numărul 7 reprezintă nivelul procesorului în cadrul familiei de produse
  • 1 – prima cifră din grupul 155H reprezintă seria
  • 55 este SKU-ul procesorului
  • sufixul H simbolizează Performanța de top (în timp ce U reflectă eficiența energetică).
ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

În cadrul configurației UX3405, procesorul este însoțit de până la 32 GB de memorie LPDDR5X și un SSD M.2 PCIe 4.0 NVMe de 1 TB.

Ecranul Lumina OLED, cu o rezoluție de 2880×1800 pixeli și rată de refresh de 120 Hz, asigură o experiență vizuală superioară, susținută de suport pentru HDR și culori vibrante. Experiența auditivă nu este neglijată, fiind îmbunătățită de sistemul audio Harman Kardon cu tehnologie Dolby Atmos, care transformă fiecare sesiune de ascultare într-o plăcere auditivă deosebită.

În concluzie, Zenbook 14 OLED (UX3405) este o opțiune de top pentru profesioniștii care căută un laptop portabil, eficient și estetic, perfect pentru a face față provocărilor zilnice. Nu în ultimul rând, ASUS pune accent pe sustenabilitate, integrând în fabricația laptopului materiale reciclate post-consum în proporție de 50%, iar ambalajele sunt 100% reciclabile. Zenbook 14 OLED nu numai că îndeplinește, dar depășește cu 50% cerințele de eficiență energetică stabilite de standardul ENERGY STAR.

VEZI OFERTA ONLINE