HomeStiriLansariASUS a anunțat noi soluții sustenabile pentru mediul de afaceri și cel educațional

ASUS a anunțat noi soluții sustenabile pentru mediul de afaceri și cel educațional

Cu prilejul CES 2023, ASUS  a prezentat două soluții noi pentru afaceri și educație – ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) pentru managerii executivi de elită și seria ASUS BR1102 (BR1102C și BR1102F) creată pentru sectorul educațional – care oferă performanțe, utilizări polivalente și flexibilitate la un nivel incredibil.

Produse în mod sustenabil, acestea facilitează productivitatea non-stop și învățarea hibridă, susținând viitorul în afaceri și educație. Află mai multe despre angajamentul ASUS privind sustenabilitatea.

Președintele ASUS Computer International, Benjamin Yeh, a declarat:

ASUS se angajează să impulsioneze progresul către un viitor mai sustenabil și să devină o organizație cu emisii nete de carbon zero, valorificând leadershipul tehnologic, rigoarea bazată pe date și filosofia axată pe om. Cu noile ExpertBook B9 OLED și BR1102, atât directorii de afaceri, cât și elevii beneficiază de o utilizare eficientă a energiei care le reduce amprenta de carbon. Dincolo de design, ASUS creează aceste produse în mod sustenabil, cu practici de aprovizionare, producție și de selecție a materialelor care ne apropie și mai mult de obiectivele noastre de sustenabilitate pentru 2023, mergând mai departe.

ExpertBook B9 OLED le oferă directorilor executivi un design ultra-ușor premium, fără a face compromisuri în privința performanței, durabilității sau securității. Dispozitivul este în același timp unul dintre cele mai ușoare laptopuri de afaceri de 14 inchi din lume, fiind mai ușor chiar și decât multe laptopuri de 13 inchi de pe piață. Fiind fabricat dintr-un aliaj de magneziu și litiu, cel mai ușor aliaj metalic disponibil, laptopul ultra-ușor și durabil vine cu îmbunătățiri cheie care îl fac companionul perfect pentru elita oamenilor de afaceri.

Află mai multe despre acest laptop business.

Modelul robust și fiabil ASUS BR1102 se mândrește cu o durabilitate de nivel militar, cu un ecran dinamic certificat TÜV, tratat anti-reflexii și având unghiuri largi de vizibilitate, precum și cu un design compact și modular care le permite tinerilor cursanți din învățământul primar și gimnazial să studieze, să facă streaming și să se joace.

Seria ASUS BR1102 cuprinde un model tradițional cu clapetă, cât și unul convertibil cu ecran rabatabil la 360°. Designul robust și compact de 11,6 inchi se potrivește cu orice rucsac, putând să reziste la căderi, lovituri și uzura zilnică.

Află mai multe despre aceste laptopuri pentru școală.

ASUS BR1102 (BR1102F), varianta convertibilă în modul stand

ASUS BR1102 (BR1102F), varianta convertibilă în modul stand

ASUS continuă să inoveze pentru un viitor sustenabil, soluțiile prezentate parcurgând noi metode de proiectare și producție care reduc impactul asupra mediului și amprenta de carbon.

RECOMANDARE: ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA) este un laptop polivalent pentru lucrul în cloud, dar și pentru gaming