HomeProduseASUS VivoMini VM65N: performanță și flexibilitate într-un format compact – VIDEO
ASUS VivoMini UN65H

ASUS VivoMini VM65N: performanță și flexibilitate într-un format compact – VIDEO

Atunci când spațiul de pe birou devine restrictiv și doriți să scăpați de cabluri, căutați echipamente tot mai mici, care să nu vă limiteze performanțele. VivoMini este o soluție în acest caz. E un calculator compact, având un volum sub 2 litri. Măsoară 19 cm pe o latură, iar grosimea e de aproape 6 cm. Cântărește 1,2 kilograme și poate fi montat pe spatele unui monitor cu ajutorul unui kit VESA.

ASUS VivoMini VM65N

ASUS VivoMini VM65N

Modelul prezentat în clipul de mai jos este VivoMini VM65N și are grafică discretă NVIDIA GeForce 930M Optimus cu suport pentru ecrane 4K UHD. Placa video suportă inclusiv editare foto-video. Este echipat cu procesoare Intel ‘Skylake’ din a șasea generație și până la 32 GB memorie RAM. Are două porturi USB 3.1 și patru USB 3.0, ieșiri video HDMI și DisplayPort++, Bluetooth, rețea cu fir Gigabit și WiFi de mare viteză 802.11 ac.

ASUS VivoMini VM65N

ASUS VivoMini VM65N

Capacul lui VivoMini se poate desface ușor printr-o culisare în lateral, oferind acces la Vivo DualBay, ce poate integra fie două SSD-uri, fie unul alături de un hard disk de laptop. În locul acestui adaptor putem instala un hard disk de desktop de 3,5 inci, fixat cu ajutorul unor suruburi incluse în pachet.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială ASUS.