HomeStiriASUS lansează o aplicație mobilă de administrare a routerelor
ASUS router

ASUS lansează o aplicație mobilă de administrare a routerelor

ASUS a lansat o aplicație pentru mobil prin intermediul căreia puteți administra routerul de la distanță. Aplicația este compatibilă cu dispozitivele mobile care rulează sistemele de operare Android sau iOS și poate administra o listă lungă de routere fabricate de ASUS.

Aplicația ASUS pentru gestionarea routerelor – Prezentare

Administrarea routerului de acasă

Prin intermediul noii aplicații ASUS puteți administra rețeaua de acasă de oriunde v-ați afla. Utilizatorul va putea aloca banda necesară fiecărui dispozitiv, va putea să administreze modul în care copiii folosesc internetul sau resursele accesate de alți clienți ai rețelei.

ASUS router

ASUS router

De asemenea, pot fi consultate informații cum ar fi gradul de încărcare a procesorului, datele transferate sau nivelul de siguranță oferit de parole.

Puncte de acces temporare pentru vizitatori

Crearea unui punct de acces suplimentar pentru vizitatori este foarte ușoară cu aplicația ASUS router. În acest fel vă puteți proteja datele personale cum ar fi parolele rețelei și veți putea rezerva lățimea de bandă necesară. Parolele cu generare automată pot fi trimise prin SMS sau prin internet către vizitatori prin câteva atingeri.

Game First, Game Fast!

Alocarea resurselor oferite de rețea pentru jocuri nu a fost niciodată mai ușoară. Telefonul sau tableta devine un panou de control, iar jocul nu trebuie întrerupt, totul făcându-se din mers. Simpla atingere a butonului Game Boost din aplicație va duce la folosirea de către jocuri a întregii capacități a rețelei.

ASUS router

ASUS router

Routere suportate

ASUS oferă suport pentru o mulțime de routere, iar această listă se extinde de la zi la zi. Pentru a profita de noua aplicație gratuită de la ASUS, faceți un update de firmware pentru router.

Important! Faceți updateul folosind firmwareul oferit de siteul ASUS, versiunea de firmware trebuie să fie mai nouă de 3.0.0.4.380.

Routere suportate: RT-AC5300, RT-AC3100, RT-AC88U, RT-AC3200, RT-AC87U/R, RT-AC68U/R/P/W, RT-AC66U/R/W, RT-AC56U/S, RT-AC52U, RT-AC51U, RT-N66U/R/W, RT-N18U, DSL-AC68U, etc.

ASUS RT-AC5300

ASUS RT-AC5300

Disponibilitate

Aplicația ASUS pentru configurarea routerelor este disponibilă în magazinele principalelor sisteme de operare mobile:

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.aihome&hl=en
iOS:https://itunes.apple.com/us/app/asus-router-manage-secure/id1033794044?mt=8

Galerie foto