HomeReduceri și oferte specialeÎntâi munca și pe urmă distracția: laptopuri grozave la promoție
ASUS oferă la promoție mouse-ul wireless MW202

Întâi munca și pe urmă distracția: laptopuri grozave la promoție

Laptopurile generaliste cu configurații suficient de puternice pentru redare multimedia și rularea de sarcini de lucru diverse par să fie într-un loc foarte bun în acest moment, devenind principalele instrumente de lucru pentru mulți oameni nevoiți să lucreze de la distanță. Iar dacă te-ai decis să intri și tu în clubul lucrătorilor mobili care nu trebuie să-și sincronizeze tot timpul desktopurile de acasă cu sistemele de la birou, momentul este optim, pentru că am descoperit pentru voi o promoție foarte interesantă.

Cele trei sisteme oferite la promoție acoperă toate segmentele pieței de profil, de la tinerii aflați la primul job, care sunt încă foarte pasionați de culori vii și de o redare multimedia impecabilă, la veteranii muncii de birou, care apreciază performanțele, confortul în utilizare și, de ce nu, opțiunile de personalizare. Cele trei sisteme, un VivoBook 15, un ZenBook 15 și un X509 sunt excelent echipate pentru orice sarcini de lucru sau orice altceva care nu necesită neapărat puterea grafică solicitată de un joc video de ultima generație, deși ZenBook-ul poate face față mai mult decât rezonabil și în gaming. Un numitor comun al acestor trei modele este, în promoția care se desfășoară până pe 30 iunie, mouse-ul wireless în banda de 2,4 GHz ASUS MW202, cu rezoluție de până la 4.000 dpi, oferit drept cadou.

Vezi oferta ZenBook 15 Vezi oferta VivoBook 15 Vezi oferta ZenBook 15

O viață colorată cu VivoBook 15

Laptopul VivoBook 15 X512JA-EJ363 face o tranziție perfectă între atmosfera relativ sobră a unui birou, aerul relaxat al unei terase sau ambientul confortabil al casei tale. Oriunde l-ai folosi, va reuși să se asorteze fără efort cu împrejurimile și este foarte ușor de transportat în orice geantă, având dimensiuni compacte și o greutate de numai 1,6 Kg.

ASUS VivoBook X512

Ecranul Nano Edge de 15,6 inchi are margini aproape imperceptibile pe toate cele patru laturi, cu o grosime de doar 5,7 mm, ceea ce duce la o rație ecran/corp de 88%, care oferă imagini deosebit de captivante. Carcasa este nu doar atractivă, ci și funcțională, grație balamalei ErgoLift încorporate, care înclină un pic tastatura, pentru un unghi mai confortabil de tastare și o circulație a aerului mai bună în zona fantelor de răcire.

Configurația laptopului este centrată pe un procesor Intel Core i5-1035G1 din a zecea generație Ice Lake, 8 GB de RAM și stocare pe un SSD de 512GB, la care se adaugă grafica integrată Intel UHD Graphics. Tastatura completă este iluminată, ceea ce permite lucrul chiar și în medii slab iluminate, iar tastele cu o cursă de 1,4 mm sunt confortabile și oferă un feedback bun.

Vezi oferta VivoBook 15

Alegerea profesioniștilor: ZenBook 15

Orice veteran în ale muncii de birou apreciază rezervele de performanță de care uneori ai nevoie, mai ales în scenarii de lucru bazate pe multitasking, iar ZenBook 15 UX534FT-A9004R livrează cu prisosință puterea de calcul de care ai putea nevoie, grație unui puternic procesor Intel Core i7-8565U, acompaniat de 16 GB de RAM, un SSD de 1TB și o placă grafică dedicată nVidia GeForce GTX 1650 cu 4 GB de memorie video.

Cel mai compact laptop de 15 inchi din lume este o mașină elegantă, dotată cu un ecran Nano Edge impresionant, care este completat de revoluționarul ScreenPad 2.0, care îți va dezlănțui creativitatea cu aplicații sale integrate într-o interfață ușor de folosit, de tip smartphone. Fiind cu 12% mai mic decât modelele anterioare, UX534 poate fi foarte ușor transportat în orice geantă și cântărește doar 1,55 kg. Nu lipsește nici spectaculoasa balama ErgoLift, care oferă confort în tastare, redare audio îmbunătățită și o răcire optimă.

ZenBook UX434 si UX534

ZenBook UX534

Redarea perfectă multimedia și jocurile fac parte și ele din capabilitățile acestui laptop versatil, care se poate transforma instantaneu din instrument de birou în centru de divertisment. Greu de imaginat un scenariu de utilizare căruia acest laptop să nu-i facă față cu brio.

Vezi oferta ZenBook 15

Un entry-level dezirabil: X509

Oferta acestei promoții acoperă toate bugetele, iar modelul ASUS X509JA-EJ031, deși este, oficial, un entry-level, este dezirabil și pentru utilizatori avansați, grație unor specificații robuste și dimensiunilor compacte ale unei carcase orientate către ușurința în utilizare și o experiență cât mai comodă.

X509 oferă un procesor Intel de generația a 10-a, Intel Core i7-1065G7, are un ecran mat NanoEdge de 15,6 inchi, 8 GB de RAM și stocare de 512 GB pe SSD. Grafica este asigurată de un cip integrat Intel Iris Plus Graphics. Cu o greutate de numai 1,8 kg, ASUS X509 este deosebit de portabil și poate ține fără probleme pasul cu un stil de viață dinamic și activ.

Laptopul X509 premiat iF Design

Laptopul X509 premiat iF Design

Laptopul este dotat cu tehnologia ASUS SonicMaster, care combină hardware, software și reglaje audio pentru a oferi cea mai bună experiență audio. Un codec din clasa profesională asigură codare si decodare audio precisă, în vreme ce amplificatoarele, boxele mari și camerele de rezonanță se potrivesc perfect în carcasa lui X509, asigurând o redare audio puternică și bași mai profunzi.

Vezi oferta X509