HomeReduceri și oferte specialeROG G14, cel mai puternic laptop compact de gaming, nu vine singur
ROG Zephyrus G14 GA401

ROG G14, cel mai puternic laptop compact de gaming, nu vine singur

Dacă vrei să ieși din mulțime și te remarci pentru un stil high-tech inconfundabil, puține mașinării îți pot oferi asta… Din acest grup de elită face parte și noul ROG Zephyrus G14, unul dintre cele mai puternice laptopuri în format compact disponibile pe piața românească și un campion în materie de inovații funcționale la nivel hardware. Capacul său cu AniMeMatrix are 6.536 de perforații precise care lasă să iasă lumina a 1.215 de mini LED-uri montate deasupra diagonalei. Pe capac utilizatorul poate afișa grafică, inclusiv personalizată de tine, cât și informații text utile despre starea sistemului.

Zephyrus G14 este motorizat de un puternic procesor AMD Ryzen 7 4800HS, care lucrează cu 16 GB de RAM și o puternică placă grafică nVidia GeForce GTX 1660 Ti cu 6 GB de memorie video, iar stocarea este asigurată de un SSD de 512 GB. G14 oferă un ecran premium de nivel IPS, cu rezoluție Full HD și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, destul de atipic pentru ecranele laptopurilor mici, care dublează viteza afișării față de ecranele clasice, lucru pe care îl vei remarca mai ales la scenele de acțiune de mare intensitate din jocuri.

Performanțele laptopului necesită și un sistem de răcire adecvat, iar în cazul lui G14, răcirea se împletește cu designul, grație balamalei ingenioase ErgoLift, care nu doar că înclină tastatura la un unghi confortabil pentru tastare, ci joacă și un rol important în ventilația sistemului, alături de decupajul asimetric special al capacului. G14 este primul laptop ROG care integrează logarea cu amprentă în butonul de pornire. O singură apăsare de buton nu doar pornește mașina, ci rezolvă și problema logării în Windows, iar acolo unde sunt mai mulți utilizatori, sistemul de operare detectează automat contul corect.

Mouse cadou la achiziția unui Zephyrus G14

În plus, dacă vei cumpăra laptopul până la sfârșitul lunii iunie, vei beneficia și de un companion perfect pentru gaming, mouse-ul cu senzor laser  ROG GX860 Buzzard V2, pe care îl vei primi cadou.

Vezi oferta Zephyrus G14

Mouse-ul ROG GX860 Buzzard V2

Mouse-ul ROG GX860 Buzzard V2