HomeReduceri și oferte specialePromovăm performanța: laptop și mouse de gaming dintr-un foc
Promoție ASUS cu mouse-ul ROG GX860 Buzzard V2

Promovăm performanța: laptop și mouse de gaming dintr-un foc

De câte ori ți s-a întâmplat să te afli într-un loc public unde trebuie să petreci ceva timp, gen o călătorie cu trenul sau cu avionul, și să-i invidiezi pe cei care și-au scos laptopurile și au început să se joace? Pentru că ăsta este unul dintre marile avantaje ale unui laptop de gaming: oriunde, oricând, distracția este doar la câteva click-uri distanță. Nu crezi că ar fi timpul să devii și tu cel invidiat?

Noi credem că da și de aceea îți propunem două modele de laptopuri de gaming performante de la ASUS, care în perioada 22-30 iunie beneficiază și de o atractivă promoție: un mouse de gaming foarte cool inclus! Poți să cobori deja sprânceana, că vei afla imediat despre ce este vorba: un iconic model ROG Strix G G531 cu procesor Intel și o robustă mașinărie de gaming TUF Gaming A15 cu procesor AMD. Și, ca nu te mai fierbem, îți dezvăluim deja că mouse-ul este un ROG GX860 Buzzard V2 deosebit de ergonomic și de personalizabil.

Vezi oferta ROG Strix G Vezi oferta TUF Gaming A15

Stație de luptă motorizată de Intel

ASUS ROG Strix G G531GT-AL004 este primul model din promoție la care ne vom referi și deja este evident că avem de-a face cu un reprezentant al iconicei serii de laptopuri Strix G, care se remarcă prin designul minimalist cu accente futuriste și performanțele de top garantate de configurațiile robuste cu care vin aceste laptopuri. Modelul de față este dotat cu un procesor Intel Core i7-9750H, un ecran cu diagonala de 15,6 inchi, 8 GB de RAM, stocare pe SSD cu o capacitate de 512 GB și o excelentă placă grafică nVidia GeForce GTX 1650 cu 4 GB de memorie video.

Laptopul de gaming ROG Strix G G531

Laptopul de gaming ROG Strix G G531

Designul, realizat de ASUS în colaborare cu BMW Designworks Group, împletește forma cu funcționalitatea cu o așa-numită 3D Flow Zone, care oferă răcire de ultimă generație vizibilă cu ochiul liber. Mai precis, este vorba de decupajul asimetric al capacului care permite libera circulație a aerului și de ingenioasele balamale care ridică un pic capacul oferind și mai mult spațiu pentru ventilație adițională.

Placa grafică GTX1650 este suficient de performantă pentru a-ți oferi o experiență captivantă în oricare dintre titlurile de gaming populare ale momentului, iar ecranul IPS are o rată de reîmprospătare de 120 Hz, dublă față de a laptopurilor obișnuite, care asigură redarea fluentă a scenelor în mișcare și o claritate deosebita a detaliilor care se derulează pe ecran. Cu toate caracteristicile enumerate mai sus, ROG Strix G îți conferă avantajul competitiv de care ai nevoie pentru a fi întotdeauna ultimul rămas pe câmpul de luptă.

Vezi oferta ROG Strix G

Luptă cu armamentul oferit de AMD

ASUS TUF Gaming A15 FA506IU-AL005 este o mașinărie de luptă robustă și precisă, ale cărei performanțe îți asigură supraviețuirea aproape sigură în cele mai dure scenarii de luptă din jocuri. Dotat cu un procesor AMD Ryzen 7 4800H, un ecran de 15,6 inchi, 16 GB de RAM și un SSD de 512 GB, laptopul se bazează pe forța plăcii grafice nVidia GeForce GTX 1660 Ti cu 6 GB de memorie video.

Configurațiile robuste ale laptopurilor din seria TUF Gaming A15 sunt dublate de o construcție solidă a sistemelor, ceea ce le conferă rezistență sporită, din clasa militară, la factorii de stres cotidieni. Asta le transformă în instrumente versatile pentru orice fel de sarcini și moduri de lucru. Sistemul de răcire cu auto-curățare concură la atingerea unor performanțe susținute și contribuie la fiabilitatea sistemului.

Ecranul IPS mat cu rezoluție Full HD și rata de reîmprospătare de 144 Hz se pretează la fel de bine la redarea precisă a detaliilor din jocurile video, ca și la redare de multimedia sau sarcini office zilnice. Imaginile redate impecabil de ecran sunt alimentate de o puternică placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1660Ti cu 6 GB de memorie video, cu care ar trebui să poți rula impecabil orice joc solicitant al momentului

Click-uri precise cu un mouse ROG

Dacă prinzi această promoție, vei beneficia și de performanțele adiționale pentru gaming aduse de mouse-ul ASUS ROG GX860 Buzzard V2 inclus. Mouse-ul cu fir are o rezoluție maximă de 5.600 dpi și oferă 6 butoane (3 programabile + rezoluție). Mouse-ul este deosebit de configurabil, permițând reglarea fină a fiecărui parametru de funcționare prin intermediul unui soft intuitiv și ușor de folosit. Dotat cu switch-uri Omron de înaltă calitate, mouse-ul are o greutate ideală de 98 g și îți va oferi nenumărate ore de plăcere a jocului.

Vezi oferta TUF Gaming A15