HomeProduseLaptopuriRecomandarea săptămânii: ASUS TUF Gaming A15, un laptop de gaming cu procesor AMD Ryzen
Laptop TUF Gaming A15 / A17 (FA506 / FA706)

Recomandarea săptămânii: ASUS TUF Gaming A15, un laptop de gaming cu procesor AMD Ryzen

Rulând Windows 11 din fabrică, cu un procesor Ryzen™ 7 7735HS și până la 32 GB de memorie RAM DDR5 la 4800 MHz, streaming-ul și multitasking-ul sunt gestionate cu ușurință de ASUS TUF Gaming A15. Pentru jocuri, pune în valaore un GPU NVIDIA GeForce RTX™ 4050 6GB cu comutator MUX dedicat. Atunci când biblioteca de jocuri se umple, un slot SSD M.2 NVMe gol face ca actualizarea capacității de stocare să fie o joacă de copii.

ASUS TUF Gaming A15

Laptop ASUS TUF Gaming A15

Carcasa lui ASUS TUF Gaming A15 a fost reproiectată pentru 2023, fiind acum cu 4,5% mai mică decât designul anterior. Cele două opțiuni de culoare au fiecare o locație diferită a logo-ului, ediția Jaeger Gray prezentând un design mare sculptat cu laser, iar ediția Mecha Gray etalând un logo în relief pe capac. Indicatoarele cu patru direcții pot fi văzute chiar și atunci când clapeta este închisă, iar touchpad-ul prezintă un logo TUF de inspirație Mech în colț.

Tastatura a fost, de asemenea, reproiectată, cu o puternică aluzie la estetica mecha anime. Un mesaj de avertizare extras din TUF Gaming te pune în scaunul pilotului, iar un touchpad mare îți oferă mai mult control.

Vezi oferta online