HomeProduseLaptopuriZenbook Pro 14 OLED UX6404, un portabil printre laptopurile pentru creatori

Zenbook Pro 14 OLED UX6404, un portabil printre laptopurile pentru creatori

Dacă vrei să poți crea în condiții optime oriunde te-ai afla, dimensiunile compacte ale cuceritorului ASUS Zenbook Pro 14 OLED (UX6404) îți oferă mai multă putere creativă în mișcare, într-o carcasă mai elegantă și mai ultra-compactă decât oricând. Cântărește doar 1,65 kg, măsurând mai puțin de 1,8 cm grosime.

Este dotat cu noul afișaj OLED NanoEdge de 14,5 inchi,  cu rezoluție 2,8K și rată de refresh de 120 Hz, care produce detalii uimitoare, mișcări ultra-fluide și culori ultra-vii. Ecranul e validat Pantone pentru acuratețea culorilor și acoperă 100% gamutul cinematografic DCI-P3. Crearea sau savurarea de conținut vizual nu a fost niciodată mai bună datorită imaginilor HDR luminoase și clare și a negrelor profunde.

Vezi oferta online

Ecranul superb este acompaniat de un puternic procesor de a 13-a generație, Intel Core i9-13900H, și o placă video de nivel studio până la NVIDIA GeForce RTX 4070, împreună cu 16 GB RAM DDR5 și un SSD de 2 TB. De asemenea, include cea mai recentă tehnologie WiFi 6E, care este îmbunătățită și mai mult de ASUS WiFi Master Premium.

Puterea întregului ansamblu hardware este dezlănțuită de tehnologia termică ASUS IceCool Pro, la un TDP combinat de maxim 125 de wați, și în plus vei beneficia și de inovatorul ASUS DialPad, pentru un control creativ total.

Vei putea lucra liber, oriunde te-ai afla, productivitatea non-stop fiind posibilă cu o baterie de lungă durată, cu capacitate de 76 Wh.

Vezi oferta online