HomeProdusePerifericeASUS îți sugerează cele mai cool cadouri de Crăciun
ASUS îți urează Crăciun fericit!

ASUS îți sugerează cele mai cool cadouri de Crăciun

Dacă ți se pare că auzi zgomot de clopoței, miroase a scorțișoară și vezi luminițe multicolore peste tot nu e nimic în neregulă cu tine :) Sunt flashback-uri cu mult așteptatele sărbători de iarnă și anualul sezon al cadourilor! În scurt timp vor apărea și întrebările de genul „ce poți să-i mai iei că are de toate?”, așa că ASUS vine în întâmpinarea acestor probleme și îți oferă câteva sugestii personalizate, care te-ar putea ajuta să bifezi măcar câteva nume de pe lista ta de cadouri.

Răsfăț pentru creativi – mouse-ul ASUS ProArt Mouse MD300

Dacă vreunul dintre prietenii sau rudele tale are o profesie creativă, va fi încântat să găsească sub brad un cadou extrem de util, pe care îl va folosi intens în activitatea sa. Vorbim aici de o combinație excelentă între un mouse și un mousepad ProArt, ambele create cu gândul la nevoile concrete ale profesioniștilor din mediile creative.

ASUS ProArt Mouse MD300

ASUS ProArt Mouse MD300

ASUS ProArt Mouse MD300 este primul mouse care funcționează cu ASUS Dial, permițându-le creatorilor de conținut să facă ajustări rapide și precise ale setărilor. Acest mouse premium beneficiază, de asemenea, de o rotiță de scroll laterală și de trei butoane cu comutatoare de nivel profesional. Mouse-ul ProArt MD300 are un senzor de înaltă performanță care funcționează la rezoluții de până la 4200 dpi, pentru o precizie fără rival, chiar și pe o suprafață de sticlă.

Vezi oferta online

ASUS ProArt Mouse Pad PS201

ASUS ProArt Mouse Pad PS201

ProArt Mouse Pad PS201 este realizat cu precizie pentru a stimula fluxurile creative de lucru. Are o bandă elegantă din piele, cu doi magneți ascunși, care permit andocarea ASUS Pen, a cablului de încărcare sau a altor accesorii metalice. Țesătura netedă și durabilă este ușor de curățat și proiectată să reziste, în timp ce baza anti-alunecare menține ProArt Mouse Pad PS201 exact pe poziția pe care o dorești.

Vezi oferta online

O binevenită pată de culoare

Un cadou potrivit pentru oricine este mouse-ul ASUS Marshmallow MD100, un mouse compact care adaugă un strop de vitalitate în orice zi. Mouse-ul vine la pachet cu un capac superior magnetic suplimentar, oferind astfel două aspecte distincte: setul Quiet Blue oferă un aspect profesional cu capacele Quiet Blue și Solar Blue, în vreme ce setul Lilac Mist include nuanțe Lilac Mist Purple și Brave Green, pentru un aspect contemporan.

ASUS Marshmallow MD100

ASUS Marshmallow MD100

Mouse-ul este prevăzut și cu o curea discretă cu care îl poți transporta ușor. Pentru o siguranță și o igienă mai bune, mouse-ul include tratamentul ASUS Antibacterial Guard, pentru a inhiba creșterea bacteriilor dăunătoare. Mouse-ul oferă, de asemenea, niveluri DPI ușor ajustabile pentru diferite grade de precizie, plus piciorușe 100% PTFE (teflon) pentru o alunecare lină pe orice suprafață plană.

Vezi oferta online

Cadoul ideal pentru ea

Chiar dacă nu te-ai fi așteptat vreodată să vezi sigla ASUS pe un astfel de produs, ASUS Leather Woven Carry Bag este exact ce pare: o elegantă geantă, concepută cu rafinament pentru doamnele pasionate de modă dar și de IT, care poate adăposti cu ușurință notebook-uri de până la 12 inchi, păstrând spațiu suficient pentru alte dispozitive și accesorii.

ASUS LEATHER WOVEN CARRY BAG

ASUS LEATHER WOVEN CARRY BAG

Geanta are texturi din piele împletită care arată uimitor, iar interiorul căptușit protejează laptopul valoros de accidente și alte pericole, geanta fiind rezistentă la apă. Smartphone-ul are propriul său compartiment dedicat, iar o deschizătură specială îți permite să asculți melodiile favorite chiar și atunci când ai telefonul în geantă. O altă inovație utilă este buzunarul pentru laptop cu funcție 2-în-1, care poate fi scos și folosit ca husă pentru laptop.

Vezi oferta online

Pentru un aspect mai casual și mai cool, geanta ASUS Vivobook 3-in-1 este o soluție versatilă, potrivită pentru naveta zilnică, precum și pentru timpul liber. Geanta beneficiază de componente interschimbabile, care sunt compatibile intre diferite serii, fapt care ii prelungește durata de viață și reduce risipa de materiale în procesul de producție.

ASUS Vivobook 3-in-1

ASUS Vivobook 3-in-1

Poate fi folosită ca geantă Tote, geantă de mână sau rucsac, în funcție de nevoile momentului. Vivobook 3-in-1 este fabricata din nailon și piele artificială, oferind o combinație de textură lucioasă și mată, cu o suprafață netedă, impermeabilă și rezistentă la pete. Un decor cu lucrări de artă „Vivo spirit” reflectorizante adaugă o notă de personalitate.

Vezi oferta online

O surpriză pentru el, un ROG Backpack BP1501G 

Desigur, moșul vine și pentru el, iar dacă nu ai ideea ce ar fi mai potrivit pentru un cadou, rucsacul ROG Backpack BP1501G este o idee excelentă dar și foarte practică, oferindu-i confort maxim datorită zonei mari acoperită cu AirMesh pe spatele rucsacului.

ROG Backpack BP1501G

ROG Backpack BP1501G

Designul elegant este inspirat din gaming, având un model cyber-text și logo-ul ROG. Rucsacul este prevăzut și cu buzunare exterioare cu acces facil, iar capacitatea generoasă de 18 l permite transportul fără probleme pentru laptopuri de până la 17 inchi. Problemă rezolvată!