HomeRecomandari3 accesorii pentru laptopurile ASUS – idei de cadouri
Accesorii ASUS pentru laptopuri

3 accesorii pentru laptopurile ASUS – idei de cadouri

Viețile multora dintre noi, fie ele profesionale sau private, au drept element central laptopul, indiferent dacă este folosit pentru muncă, divertisment sau, cum probabil este cazul în majoritatea situațiilor, pentru ambele. Îți oferim trei idei de cadouri pe care i le poți face unui utilizator de laptop.

ASUS Vivobook 3 în 1: geanta multifuncțională perfectă pentru laptop

Pentru orice prieten sau rudă care deține un laptop ASUS Vivobook, un cadou inspirat poate fi o geantă în spiritul Vivo. Vivobook 3 în 1 este o geantă bună atât pentru transportul zilnic al laptopului, cât și pentru activitățile din timpul liber.

Geanta Vivobook 3-in-1

Geanta Vivobook 3-in-1

Poate fi folosită ca geantă Tote, geantă de mână sau rucsac și cântărește doar 580 de grame, fiind deopotrivă elegantă și practică. Este fabricata din nailon și piele artificială, oferind o combinație de textură lucioasă și mată, cu o suprafață netedă, impermeabilă și rezistentă la pete.

Decorațiunile reflectorizante „Vivo spirit” adaugă o notă de personalitate acestei genți, care este compatibilă cu o multitudine de notebook-uri care se încadrează în dimensiunile compartimentului pentru laptop: 36,05 x 25,95 x 1,93 cm.

Vezi oferta online

Mouse-ul Marshmallow MD100: spaima bacteriilor

Un companion ideal pentru orice laptop ASUS este mouse-ul Marshmallow MD100. Este un periferic ușor, subțire și poate fi transportat foarte comod, cântărind doar 56 de grame și incluzând o curelușă de transport (care se poate ascunde) ce poate fi prinsă cu un deget.

ASUS Marshmallow MD100

ASUS Marshmallow MD100

Mouse-ul este gândit pentru operarea silențioasă, zgomotul unui click fiind sub 20 de decibeli. Switch-ul din interiorul său este rezistent, fiind testat pentru o durată de viață de 10 milioane de clicuri. Switch-ul din interiorul său este rezistent, fiind testat pentru o durată de viață de 10 milioane de clicuri.

Suprafața fabricată din  plastic ABS a mouse-ului Marshmallow MD100 beneficiază de tratamentul ASUS Antibacterial Guard, care inhibă dezvoltarea bacteriilor cu peste 99% pe o perioadă de 24 de ore, reducând răspândirea bacteriilor dăunătoare (precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus) prin contact direct.

Vezi oferta online

Rucsacul ASUS ProArt: în cârca profesioniștilor

Apropiații tăi pentru care laptopul este instrumentul de lucru principal vor aprecia cum se cuvine gestul de a le dărui un rucsac ASUS ProArt, o premieră pe piața accesoriilor pentru profesioniști, care reprezintă partenerul perfect pentru jungla urbană.

Rucsac ASUS ProArt

Rucsac ASUS ProArt

La interior se remarcă compartiment principal voluminos, divizat optim pentru depozitarea în siguranță a unui laptop de până la 17 inchi și a altor obiecte de valoare. Fiind deosebit de rezistent, inclusiv la apă, acest rucsac este prevăzut și cu două bretele de strângere laterale, fermoare, mai multe buzunare ascunse, având și peretele orientat spre interior confecționat dintr-un material respirabil.

Căptușeala din interiorul rucsacului este tratată cu noua protecție anti-microbiană ASUS Microban Technology, care inhibă creșterea bacteriilor ce cauzează mirosuri neplăcute și pete (Stafilococ și E. coli). Stratul Microban, care perforează peretele celular al bacteriilor, este infuzat în căptușeală și funcționează 24/7, pe toată perioada de folosire a rucsacului, menținându-l cu până la 99% mai curat.

Vezi oferta online