HomeProdusePerifericePerifericele ROG perfecte pentru a juca Lost Ark
Periferice pentru Lost Ark

Perifericele ROG perfecte pentru a juca Lost Ark

Vasta lume din Arkesia va constitui viitorul tău teatru de operațiuni din Lost Ark, cel mai nou joc MMORPG lansat în primul trimestru al acestui an. Vei putea alege dintre diferite clase avansate pentru a-ți personaliza stilul de luptă în timp ce te lupți cu legiuni de demoni, șefi colosali și multe altel, totul într-o odisee având drept obiectiv final găsirea miticei Arca Pierdută.

Obiectiv: Arca Pierdută

Timp de 500 de ani, Arkesia și poporul său s-au bucurat de pace și au uitat războiul dintre zei și demoni care le-a sfâșiat lumea. Au uitat că toată lumina a fost odată furată, iar întunericul amenința să învingă totul. Ei cred că Arca este o legendă, un basm. Dar cu întunericul gata să se întoarcă, Arca ar putea fi singura lor speranță. În odiseea ta, care se va petrece în lumea imensă din Lost Ark, vei putea selecta una dintre diversele clase avansate, pe care o poți schimba pe parcurs pentru a-ți dezvolta stilul și experiența. Explorează șapte continente, sute de insule și toate mările dintre ele. Implică-te în culturi interesante și variate, împrietenește-te sau luptă cu bestii magnifice și scufundă-te într-o captivantă cunoaștere.

Fie că vrei să joci solo, în grupuri cu prietenii sau în pereche cu alți aventurieri din lume, te așteaptă o aventură epică. Lost Ark oferă o experiență unică de donjon. Vei înfrunta monștri și șefi pentru pradă, dar poți alege să joci solo în Abyss Dungeon sau cu un grup în Chaos Dungeons. La fel ca orice altceva în Lost Ark, alegerile tale îți vor decide destinul. Raidurile nu sunt unele tipice de MMO. Fiecare prezintă mai multe faze – vei trece prin experiențe noi, schimbări de peisaj și te vei confrunta cu mecanici complexe, toate acestea în urmărirea celor mai puternici boși de raid, pentru o șansă la obținerea de recompense mari. De asemenea, testul suprem va fi lupta jucător contra jucător (PVP), pentru a câștiga o pradă epică. Cu atât de multe clase avansate, te vei confrunta cu o tonă de dueluri și sute de abilități în meciurile mortale 3v3 și în arenele personale 1v1.

ASUS te ajută să salvezi Arkesia

ASUS îți oferă cadou 3 coduri Steam Silver Founder’s Pack. Pentru a participa trebuie să participi la giveaway-urile de pe pagina de Facebook Republic of Gamers Romania pe 23 februarie și 2 martie.

3 mouși perfecți pentru odiseea ta în Lost Ark

Cele trei modele pe care vi le propunem mai jos beneficiază de designul „push-fit” al soclurilor, care permite înlocuirea facilă a comutatoarelor, pentru modificarea feedback-ului oferit de mouse. Fără a avea nevoie de un pistol de lipit, poți scoate și înlocui comutatoarele foarte ușor și poți obține reacția favorită de la mouse-ul tău de gaming, cu minim efort.

ASUS ROG Gladius II Wireless

ASUS ROG Gladius II Wireless

ROG Gladius II Wireless este un mouse de gaming pentru dreptaci proiectat împreună cu jucătorii profesioniști, care oferă conectivitate wireless duală prin radio în banda de 2,4 GHz cu 1ms sau prin Bluetooth cu consum redus de energie (BLE). Mouse-ul este dotat cu senzor optic de top, cu rezoluție de până la 16.000 dpi și viteză de 400 ips pentru performante excepționale. Comutatoarele Omron rezistă la 50 de milioane de clicuri și, grație soclului cu design „push-fit”, pot fi schimbate cu o pereche suplimentară inclusă în pachet. Iluminarea RGB personalizabilă Aura Sync permite sincronizarea între dispozitive și mouse-ul este complet configurabil, cu 6 butoane programabile, memorie integrată și utilitar Armoury II.

VEZI OFERTA Gladius II Wireless

ASUS ROG Chakram

ASUS ROG Chakram

ROG Chakram dispune de conectivitate triplă, care include două moduri wireless, radio în banda de 2,4 GHz și Bluetooth (BLE), plus conectivitate cu cablu USB. Senzorul optic de top cpoat6e atinge rezoluția de 16.000 dpi și o viteză de 400 ips, având suport pentru o rată de eșantionare de 1.000 Hz în modurile 2.4 GHz și cel cu fir. Vei beneficia și de un joystick programabil și detașabil, care permite setări personalizate și control superior în jocuri. Mouse-ul se încarcă rapida în 15 minute prin cablu pentru până la 12 ore de joc sau wireless prin folosirea tehnologiei Qi. Carcasa și butoanele sunt magnetice, cu prindere fără șuruburi și are design „push-fit” exclusiv ROG, pentru soclul switch-urilor, precum și o emblemă personalizabilă.

VEZI OFERTA ROG CHAKRAM

ASUS ROG Spatha

ASUS ROG Spatha

Mouse-ul ROG Spatha are un design cu 12 butoane programabile, fiind perfect optimizat pentru jocuri de tip MMO. Conectivitatea dublă, cu și fără fir, îi conferă o flexibilitate ridicată, iar designul cu soclu pentru comutatoare interschimbabile permite modificarea foarte ușoară a rezistenței la apăsare prin schimbarea tipului de comutator. Carcasa solidă, din aliaj de magneziu are iluminare RGB personalizabilă pe trei zone. De asemenea, în memoria flash încorporată se pot salva profilurile tale favorite. Mouse-ul are o rezoluție de 8200 dpi, o viteză de 150 ips, accelerație de 30 g și frecvența de răspuns USB de 2000 Hz, suportată în modul de conectare cu fir, pentru acuratețe perfectă în utilizare.

ROG Strix Flare II Animate și Delta S Animate

ROG Delta S au fost primele căști de gaming din lume compatibile MQA (Master Quality Authenticated). Ediția ROG Delta S Animate oferă codecul ESS 9281 de înaltă rezoluție cu tehnologie QUAD DAC și suport MQA integrat pentru a furniza un sunet impecabil de detaliat, realist. Microfonul ASUS AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) asigură o comunicare vocală clară în jocuri, iar LED-urile de pe laterale imprimă un stil unic.

VEZI OFERTA ROG Delta S Animate

Tastatura de gaming ROG Strix Flare Animate II este prima tastatură care dispune de afișajul LED AniMe Matrix™ și le permite utilizatorilor să se exprime prin imagini și animații personalizabile pentru un aspect unic. Această tastatură elegantă oferă utilizatorilor taste media metalice și comenzi de volum în colțul din stânga sus, plus un suport ergonomic detașabil pentru încheietura mâinii cu difuzor de lumină încorporat.

Tastatura ROG Strix Flare II ANimate și căștile ROG Delta S Animate

Tastatura ROG Strix Flare II ANimate și căștile ROG Delta S Animate

Strix Flare Animate II oferă un răspuns aproape instantaneu, rata de interogare de 8000Hz oferind un timp de răspuns de 0,125 ms – de până la 8 ori mai rapid decât cel al concurenței. Folosește comutatoare mecanice ROG NX interschimbabile pentru toate tastele, pentru a permite utilizatorilor să schimbe și să instaleze tipul de comutator preferat pentru un răspuns personalizat.

Capacele de taste durabile ROG PBT Doubleshot Keycaps au un profil de înălțime medie și tije mai scurte pentru a reduce oscilația tastelor și prezintă un script ROG translucid pentru a permite iluminării RGB să iasă cât mai mult în evidență. Mecanismul ROG Switch Stabilizer reduce frecarea pentru a asigura o apăsare lină a tastelor și ajută la stabilizarea tastelor mai lungi. De asemenea, o spumă integrată pentru amortizarea sunetului reduce pinging-ul pentru o acustică mai bună a tastaturii. Strix Flare II Animate include și un port USB „passthrough” pentru o conexiune convenabilă cu alte dispozitive.