HomeProduseDesktopuriASUS Mini PC PN62: un computer ultra-compact și versatil
ASUS Mini PC PN62

ASUS Mini PC PN62: un computer ultra-compact și versatil

Mai mare nu este întotdeauna mai bun, în special dacă spațiul de pe biroul tău este limitat sau ai nevoie de un PC pentru un scenariu de utilizare în care dimensiunile unui PC tradițional sunt mult prea mari. Într-o astfel de situație, salvatorul tău poate fi  ASUS Mini PC PN62, un computer ultra-compact care oferă performanțe puternice pentru o mare varietate de aplicații casnice și profesionale.

Ușor de upgradat

Un design convenabil al șasiului glisant îți permite să adaugi sau să actualizezi un SSD M.2, un HDD sau SSD de 2,5 inchi sau memorie în doi pași simpli, folosind doar o șurubelniță. ASUS Mini PC PN62 poate găzdui un SSD cu memorie Intel Optane sau M.2 și un HDD de 2,5 inchi, pentru a-ți permite să îți creezi propria soluție de stocare personalizată, cu un echilibru între viteză și capacitate care să se potrivească nevoilor tale.

ASUS Mini PC PN62 deschis

ASUS Mini PC PN62 deschis

Designul modern, cu linii elegante și un finisaj elegant, periat al lui ASUS Mini PC PN62 se integrează cu ușurință în mediile de acasă, de la birou sau într-un magazin. Compact și ușor, cu dimensiuni de 115 mm x 115 mm x 49 mm și un volum de 0,62 litri, poate fi plasat aproape oriunde și chiar atașat pe spatele unui ecran cu ajutorul unui suport VESA pentru o soluție all-in-one care economisește spațiu.

Performanță puternică pentru activități multitasking zilnice

ASUS Mini PC PN62 este echipat cu procesoare Intel Core de generația a 10-a, care oferă performanțe cu până la 3,4% mai bune în calculul multitasking zilnic, comparativ cu procesoarele de pe platformele anterioare, asigurând experiențe fluide și receptive într-o mare varietate de scenarii de utilizare. Cu memoria DDR4 la 2666 Mhz, care este de 1,25 ori mai rapidă decât DDR4 la 2133 Mhz, ASUS Mini PC PN62 oferă performanțe excelente pentru sarcinile de calcul zilnice.

Mini PC PN62 si accesoriile din cutie

Mini PC PN62 si accesoriile din cutie

Tehnologia Dedicate Thermal Monitoring for SSD: FAN poate ajusta viteza în funcție de temperatura SSD-ului M.2 pentru a obține o mai bună disipare a căldurii (în trecut, era monitorizată doar temperatura CPU). De asemenea, în BIOS sunt incluse trei politici termice, dintre care o poți alege pe cea mai potrivită în funcție de situație.

ASUS Mini PC PN62 este echipat cu grafică integrată Intel UHD Graphics, astfel încât să te poți bucura de vizionarea de clipuri video și de vizualizarea imaginilor la o rezoluție 4K UHD uimitoare. Suportul pentru două ecrane îți permite să îți extinzi spațiul de lucru pe mai multe monitoare, pentru experiențe de productivitate mai eficiente și mai confortabile.

Conectivitate de mare viteză și suport pentru dispozitive mai vechi

ASUS Mini PC PN62 oferă o conectivitate cuprinzătoare cu mai multe porturi, inclusiv un port USB 3.1 Gen2 Type-C montat în partea frontală, cu suport pentru Battery Charging 1.2 și un port configurabil pentru a suporta dispozitive tradiționale, ecrane suplimentare sau conexiuni de rețea multiple.

ASUS Mini PC PN62 - panoul din spate

ASUS Mini PC PN62 – panoul din spate

Datorită suportului pentru USB Power Delivery, ASUS Mini PC PN62 poate încărca un telefon sau un accesoriu conectat și poate primi energie de la un ecran sau alt dispozitiv compatibil, eliminând necesitatea unui adaptor de alimentare separat pentru un spațiu de lucru mai curat și mai puțin aglomerat de cabluri.

Vorbește cu Cortana

Dacă folosești Windows 10, vei avea parte de cea mai buna experiență cu Mini PC PN62, care dispune de o rețea de microfoane care suportă Cortana, asistentul digital personal care te ajută să faci lucrurile cu ușurință. Rețeaua de microfoane array face controlul vocal mai precis, chiar și în condiții de zgomot. Cortana te poate ajuta să îți urmărești interesele, locurile preferate și tot ceea ce vrei să fii la curent – pentru a-ți oferi servicii cu adevărat personalizate.

Mini PC PN62 - panoul frontal

Mini PC PN62 – panoul frontal

Impact redus asupra mediului

ASUS Mini PC PN62 are un design eficient din punct de vedere energetic, care reduce impactul asupra mediului, contribuind, în același timp, la scăderea costurilor sale de operare. Mini PC-urile ecologice ASUS beneficiază de prestigioase certificări de mediu din industrie, inclusiv Energy Star și consumă doar 5,8 W în repaus. De asemenea, mini computerul este foarte silențios, generând un zgomot de doar 21,5 dBA în repaus și 37,8 dBA în sarcină maximă.

Testat pentru perfecțiune

Mini PC-urile ASUS sunt supuse unor teste riguroase de zgomot, vibrații, cădere și șoc termic pentru a se asigura îndeplinirea standardelor exigente ASUS și pentru a depăși cerințele industriei. Fii sigur că mini PC-ul tău ASUS poate face față unor condiții extreme, de la temperaturi uscate de -40°C, până la medii umede și fierbinți care depășesc 60°C pentru perioade lungi de timp.