HomeStiriRepublic of Gamers anunță Maximus VII Formula
ROG Maximus VII Formula

Republic of Gamers anunță Maximus VII Formula

Republic of Gamers (ROG) a anunțat Maximus VII Formula/Watch Dogs, o nouă serie de plăci de bază cu chipset Z97, în format ATX, cu suport pentru cele mai noi procesoare Intel Core din generația a patra și a cincea – nume de cod ‘Haswell’, ‘Haswell Refresh’, ‘Haswell Refresh K-Series’ (‘Devil’s Canyon’) și ‘Broadwell’. Seria Maximus VII Formula suportă memorii dual-channel până la DDR 3300+ (OC), quad-GPU SLI și 3-way CrossFireX pentru configurații de gaming cu mai multe plăci video.

Noua serie de plăci de bază include de asemenea, doi conectori SATA Express și zece conectori SATA 3.0, precum și opt porturi USB 3.0 și șase USB 2.0. Maximus VII Formula oferă cea mai bună soluție de răcire hibridă cu CrossChill Copper, cel mai bun sunet în jocuri – SupremeFX Formula 2014 – și cel mai bun adaptor de rețea pentru gaming: Intel Gigabit Ethernet cu GameFirst III și LANGuard.

ROG Maximus VII Formula

ROG Maximus VII Formula

Noua placă de bază are cea mai bună soluție de alimentare cu tehnologii Extreme Engine DIGI+ III și TrueVolt 5V, precum și cea mai bună protecție ROG Armor. Componentele premium, ESD Guards și designul intuitiv completează lista de inovații. Placa Maximus VII Formula este pre-echipată cu mPCIe Combo III + 802.11ac / Bluetooth 4.0, un modul de conectivitate ce oferă cele mai noi tehnologii wireless, însoțit de sloturi mini PCI Express (mPCIe) și M.2 (10Gbit/s PCIe x2 and 6Gbit/s SATA).

Platforma va fi disponibilă în două forme de prezentare: Maximus VII Formula și Maximus VII Formula/Watch Dogs. Cel de al doilea model include versiunea completă Watch Dogs, astfel încât utilizatorii să poată experimenta cel mai interesant joc al anului 2014 odată cu achiziția plăcii de bază.

ROG Maximus VII Formula

ROG Maximus VII Formula