HomeStiriROG Maximus VII Formula este placa de bază cu cea mai bună răcire
ROG Maximus VII Formula

ROG Maximus VII Formula este placa de bază cu cea mai bună răcire

ROG Maximus VII Formula este placa de bază pentru jocuri cu cea mai bună răcire. Noul produs reprezintă efortul echipei ASUS de a crea o placă de bază ce dispune de toate instrumentele necesare unui gamer ce iubește jocurile cu grafică avansată.

Cea mai bună performanță de gaming înseamnă menținerea plăci la temperaturi reduse, astfel că ROG a echipat Maximus VII Formula cu noua soluție de răcire hibridă CrossChill Copper. Aceasta este concepută în jurul unor canale din cupru, material înalt conductiv, rezistent la coroziune și incredibil de eficient în disiparea căldurii.

Maximus VII Formula_2D

Indiferent dacă este utilizat aerul sau lichidul, numeroasele lamele ale răcirii CrossChill Copper măresc suprafața radiatorului și elimină căldura într-un mod foarte eficient. Atunci când este utilizat lichidul, temperatura tranzistorilor MOSFET este scăzută cu până la 23˚C, iar racordurile filetate de un sfert de țol asigură compatibilitatea cu sistemele de răcire existente, utilizatorul având sarcina simplă de a conecta clemele și de a atașa conductele.