HomeReduceri și oferte specialeEconomisește 600 de lei la achiziția unui Zenfone 8
Telefonul compact ASUS Zenfone 8

Economisește 600 de lei la achiziția unui Zenfone 8

Dacă ești în căutarea unui smartphone fiabil, compact, dar suficient de puternic să nu te lase la greu în călătoriile tale și în activitățile cotidiene, atunci alege ASUS Zenfone 8 și poți economisi 600 de lei cu prijelul unei promoții pe eShop-ul oficial ASUS. Motorizat de procesorul Qualcomm Snapdragon 888 5G, fabricat pe baza tehnologiei de 5 nm, Zenfone 8 este unul dintre cele mai puternice smartphone compacte de pe piață. Configurația este completată de 8 GB RAM și stocarea de 128 GB.

Profită de oferta promoțională

Punctul forte al noului Zenfone 8 este ecranul AMOLED de 120 Hz cu diagonala de 5.9 inch și rezoluția 2400 x 1080 pixeli. Ecranul este, de asemenea, certificat HDR10+. În configurația lui Zenfone 8 este inclusă, de asemenea, cea mai recentă tehnologie WiFi 6E2 cu suport pentru banda de 6 GHz, care oferă conexiuni mai rapide și mai stabile.

Pentru cei pasionați de foto / video, Zenfone 8 beneficiază de două camere, una principală și una frontală. Camera principală are 12MP Ultrawide și 64MB Wide. Camera frontală are 12MP. Prin intermediul camerei principale se pot obține capturi video cu rezoluție de până la 8K.

Telefonul compact ASUS Zenfone 8

Telefonul compact ASUS Zenfone 8

Dispozitivul este alimentat de o baterie de 4000 mAh, ce poate asigura o autonomie pe durata unei zile. Exista moduri automate de alimentare care permit să alegi de la performanțe optimizate la o durată de viață maximă a bateriei.

Află principalele atuu-uri ale lui Zenfone 8 urmărind următorul video:

Profită de oferta promoțională