HomeProduseLaptopuriCe înseamnă ASUS Expert, ce produse reunește seria destinată companiilor
ASUS Business Summit 2022

Ce înseamnă ASUS Expert, ce produse reunește seria destinată companiilor

În 2022 ASUS a demarat o campanie ce promovează portofoliul companiei destinat segmentului Comercial – ASUS Expert. Acesta este format din line-up-ul de laptopuri business ASUS ExpertBook, stațiile desktop, mini PC și AiO ASUS ExpertCenter și accesoriile aferente acestora. Acoperind o plajă largă de cerințe din partea mediului business, seria de laptopuri este segementată în trei componente:

  • ASUS ExpertBook Premium, ce reunește cele mai bune laptopuri pentru mediul corporate, axate pe portabilitate, autonomia maximă a bateriei și rezistența de grad militar. Se regăsesc modelele: B9 B9400/B9450, B7 Flip B7402F.
  • ASUS ExpertBook Advanced, o sub-gamă ce îmbină performanțele și portabilitatea, caracterizată de durabilitate și autonomie extinsă. Aici se regăsesc modelele B5 și B5 Flip.
  • ASUS ExpertBook Essential, cu laptopuri cu clapetă, flip sau cu tastatură detașabilă, recomandate firmelor cu buget redus. Acestea au un design usor și robust, oferind o conectivitate extinsă. Vorbim despre modelele B3 Detachable, B3 Flip, B1 B1400/B1500, L1, P1, P2, P3.

Produsele ASUS Expert răspund tuturor cerințelor activității hibride (adoptate de majoritatea companiilor în contextul pandemic). De asemenea, sunt pregătite pentru adoptarea în retail în cadrul eforturilor de transformare digitale a afacerii, de la gestionarea stocurilor până la urmărirea comportamentelor și interacțiunilor clienților. Dispozitivele ASUS Expert pot fi utilizate atât în eficientizarea operațiunilor din magazine, cât și a celor din backend.

Soluțiile ASUS Expert pot fi implementate în domeniul sănătății. Dotate cu funcții de securitate, solutiile din seria ASUS Expert oferă siguranta pentru utilizare în scenarii de asistență medicală, unde confidențialitatea este esențială.

Urmărește un video despre ASUS Expert

Principalele atuuri ASUS Expert:

  • Fiabilitate și încredere (pe baza testelor riguroase privind rezistența și fiabilitatea, precum și a expertizei ASUS în domeniul plăcilor de bază)
  • Soluții agile (susținute de tehnologii și inovații ce sporesc productivitatea și confortul utilizării)
  • Administrare ușoară (cu instrumente software puternice si intuitive pentru întreținere și administrare)
  • Sustenabilitate (prin reducerea amprentei de carbon a fiecărui produs creat de ASUS)

Află mai multe despre ASUS Expert

Sustenabilitatea contează

ASUS a aplicat strategii legate de sustenabilitate de multă vreme, de la înce putul anilor 2000. Compania a introdus primul laptop neutru din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon încă din 2009. În 2016, sediul ASUS a devenit primul din lume care a primit validarea Zero Waste to Landfill (Zero deșeuri la groapa de gunoi). În 2019, ASUS a fost prima companie din lume care a obținut un certificat de achiziții sustenabile ISO 20400. În 2021, am intrat într-o eră a transformării digitale pentru a optimiza procesele de management și procesul decizional, cu obiectivul clar ca, până în 2025, toate produsele cheie să atingă niveluri de eficiență energetică mai bune cu 30% comparativ cu standardul Energy Star. În privința acțiunilor pentru climă, ASUS și-a stabilit obiectivul de a utiliza 100% energie regenerabilă în centrele operaționale globale până în 2035.