HomeProduseSisteme All-in-OneASUS ExpertCenter E1 AiO îți va simplifica viața profesională
ASUS ExpertCenter E1 AiO

ASUS ExpertCenter E1 AiO îți va simplifica viața profesională

Pentru orice mediu de afaceri, un computer de tip All-in-One (AiO) este o soluție ideală, întrucât ocupă minimum de spațiu și are tot ce-i trebuie într-o singură carcasă. Tot ce ai nevoie este o priză prin preajmă și vei opțiune un partenerul de afaceri versatil și productiv, iar una dintre cele mai bune oferte de pe piață este în acest moment ASUS ExpertCenter E1 AiO.

ASUS ExpertCenter E1 AiO

ASUS ExpertCenter E1 AiO

Dotat cu un panou multitouch de 15,6 inchi și având un design silențios, fără ventilator, precum și opțiuni convenabile de conectivitate, ExpertCenter E1 AiO este pregătit pentru orice task office. De asemenea, are o sursă de alimentare neîntreruptă (UPS) cu ajutorul căreia sarcinile și datele tale sunt protejate, ceea ce face din ExpertCenter E1 AiO un dispozitiv pe cât de fiabil, pe atât de productiv.

Patru atu-uri imbatabile

ExpertCenter E1 AiO beneficiază de patru arme secrete care îi asigura supremația indiferent de scenariul de utilizare în mediul de afaceri. În primul rând, sus-menționata sursă de alimentare neîntreruptă (UPS) integrată a ExpertCenter E1 AiO protejează datele de întreruperile neașteptate ale energiei electrice – oferindu-ți timp prețios pentru a te asigura că informațiile importante sunt salvate. Suntem siguri că-ți amintești cum ai învățat să salvezi des, din reflex, orice document la care lucrezi. Este o practică esențială, iar unitatea UPS este un ajutor suplimentar de neprețuit atunci când te confrunți cu o pană de curent. Ai la dispoziție până la 167 de minute de timp util pentru a finaliza sarcinile și a-ți salva datele – urmate de până la 352 de minute de protecție a datelor în modul de hibernare.

ASUS ExpertCenter E1 AiO

ASUS ExpertCenter E1 AiO

În al doilea rând, acest computer beneficiază de o conectivitate de nivel comercial, motiv pentru care ExpertCenter E1 AiO este pregătit să interacționeze cu o gamă diversă de dispozitive comerciale, de la aparate de tip punct de vânzare (PoS) la cititoare de coduri de bare și multe altele. Multitudinea și varietatea porturilor disponibile îți asigură opțiuni extinse de conectivitate la orice dispozitiv, fără a avea nevoie, spre exemplu, de un hub USB.

Ecranul tactil capacitiv de 15,6 inchi al ExpertCenter E1 AiO, cu 10 puncte, îți oferă o interacțiune rapidă, receptivă și fluidă, iar dimensiunile generoase facilitează navigarea dar sunt suficient de compacte pentru a se potrivi cu orice punct de lucru.

Nu în ultimul rând, designul fără ventilator al lui ExpertCenter E1 AiO oferă o funcționare silențioasă, excelentă pentru mediul local și care susține durabilitatea pe termen lung. Prin sistemul său de răcire prin conducție, E1 AiO elimină zgomotul produs de ventilator și disipează rapid căldura – ceea ce îl face perfect pentru multe aplicații specializate, cum ar fi cele din domeniul sănătății, retail și altele. Acest design reduce, de asemenea, circulația prafului, asigurând rentabilitatea și longevitatea investiției.

Scenarii de utilizare

ExpertCenter E1 AiO este proiectat cu un stil elegant, inteligent și compact, care se potrivește și se integrează aproape oriunde. Fiind compatibil cu un suport standard VESA și având un design subțire, este alegerea ideală pentru tejghelele magazinelor, chioșcurile de autoservire și altele.

Configurat ca un chioșc de informare sau monitor de pat, ExpertCenter E1 AiO este excelent și pentru diverse medii de asistență medicală – mai ales având în vedere designul său fără ventilator, care elimină zgomotul. De asemenea, se poate potrivi perfect pe un cărucior medical, permițându-i să fie transportat cu ușurință pe roți acolo unde este nevoie de îngrijire.

ExpertCenter E1 AiO este, de asemenea, ideal pentru mediile de producție. Montează-l pe linia de producție pentru a monitoriza operațiunile sau conectează un scaner de coduri de bare pentru a ține evidența procesului de fabricație. Designul fără ventilator este, de asemenea, perfect pentru mediile de producție care generează niveluri ridicate de particule, îmbunătățind durabilitatea prin minimizarea pătrunderii prafului.

Profesorii, elevii și părinții pot beneficia cu toții de designul ușor de utilizat și ușor de gestionat al ExpertCenter E1 AiO. Ecranul tactil permite o interacțiune naturală de zi cu zi, în timp ce ecranul oferă o fereastră luminoasă, clară și clară pentru o lume a învățării.

Procese de afaceri simplificate

Managementul este mai ușor cu ASUS ExpertCenter AiO, soluțiile de management ASUS Control Center și ASUS Business Manager ajutând la eficientizarea sarcinilor de rutină. Astfel, personalul IT poate controla și gestiona de la distanță activele companiei, economisind timp și bani.

ASUS înțelege că securitatea IT trebuie să evolueze pentru a servi în mod eficient ca primă linie de apărare împotriva întreruperilor de activitate, așă că ExpertCenter AiOs dispune de o suită de caracteristici de securitate sofisticate, cum ar fi TPM 2.0, slot de blocare Kensington și control al dispozitivelor USB.

Pachetul de servicii ASUS oferă o gamă mai largă de soluții care depășesc garanția standard pentru a răspunde nevoilor mediilor IT critice pentru afaceri. Ofertele extinse îți protejează afacerea – nu doar hardware-ul – permițându-ți să personalizezi o soluție de service care să răspundă cel mai bine nevoilor tale.