HomeStiriLansariCES 2023: ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) e un laptop premium ultra-ușor pentru managerii aflați în mișcare
ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA)

CES 2023: ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) e un laptop premium ultra-ușor pentru managerii aflați în mișcare

În contextul frecventelor călătorii și schimbări ale locului de desfășurare a activității ExpertBook B9 OLED este soluția premium, ușoară și cu tehnologie de ultimă generație dedicată managerilor aflați în mișcare. Dispozitivul oferă calitate și design premium, rămânând în același timp unul dintre cele mai ușoare laptopuri de afaceri de 14 inchi din lume, fiind mai ușor chiar și decât multe laptopuri de 13 inchi de pe piață. Fiind fabricat dintr-un aliaj de magneziu și litiu, cel mai ușor aliaj metalic disponibil, laptopul ultra-ușor și durabil vine cu îmbunătățiri cheie care îl fac companionul perfect pentru elita oamenilor de afaceri.

Deși este foarte ușor, ExpertBook B9 OLED oferă facilitățile de performanță, securitate și durabilitate de top vizate de managerii executivi. Fie că-l vor folosi la revizuirea rapoartelor sau pentru crearea de infografice pentru planuri de afaceri, ExpertBook B9 OLED se va dovedi cel mai bun laptop business.

 

Dotat cu cel mai recent procesor Intel® Core™ vPro® din generația a 13-a și cu până la 64 GB de memorie RAM, plus un sistem de răcire inteligentă ce-i poate spori performanța cu 36%, ExpertBook B9 OLED oferă viteze de calcul rapide și un răspuns prompt, cu facilități de management de nivel enterprise. Sistemul de operare Windows 11 Pro și mai multe niveluri de securitate, inclusiv cipul opțional TPM 2.0, mențin datele în siguranță și protejează confidențialitatea.

Camera web îmbunătățită, difuzorul și matricea de microfoane permit conferințe video de înaltă calitate, iar ecranul OLED cu fomat 16:10 și raport ecran/corp de 90% oferă culori vii, emisii reduse de lumină albastră și o experiență vizuală captivantă. Testat pentru durabilitate conform standardelor US MIL-STD-810H și a celor interne ASUS, ExpertBook B9 OLED le oferă managerilor avantajul principal atunci când vine vorba de lucrul mobil. De asemenea, portabilul îmbunătățește experiența de utilizare prin diverse facilități suplimentare, inclusiv printr-un touchpad cu 26,8% mai spațios decât versiunea anterioară, îmbunătățind atât navigarea, cât și posibilitățile de control.

La fel ca toate soluțiile ASUS anunțate la CES 2023, și ExpertBook B9 OLED a fost proiectat urmărindu-se în primul rând sustenabilitatea. Procesul de fabricație nu numai că generează o rezistență sporită, dar reduce, de asemenea, deșeurile de materiale cu 29% și cu până la 75%1 timpul de producție, pentru a maximiza eficiența energetică și a reduce și mai mult impactul asupra mediului înconjurător. Datorită inclusiv eforturilor depuse pentru utilizarea materialelor ecologice și pentru obținerea unei eficiențe energetice sporite, se așteaptă ca dispozitivul să fie verificat EPEAT Gold și să depășească standardele ENERGY STAR®.

1 Rezultatele pot varia în funcție de model și de procesele de producție.