HomeProduseLaptopuriLaptopul Zenbook 14 OLED (UX3402), certificat Intel Evo, a ajuns în România
Zenbook 14 OLED UX3402

Laptopul Zenbook 14 OLED (UX3402), certificat Intel Evo, a ajuns în România

Nu crezi că ar fi momentul să te orientezi către un ecran OLED 2,8K cu HDR NanoEdge? Dacă te-ai decis, iată cel mai tare pont al momentului: compactul Zenbook 14 OLED (UX3402), certificat Intel Evo, este disponibil în România și îl poți obține cu un clic pe butonul de mai jos. Cu o grosime de doar 16,9 mm și numai 1,39 kg în greutate, UX3402 are un design elegant ce îți taie respirația, fiind atemporal și în pas cu vremurile. Mobilitatea de invidiat este dublată de performanțele superbe, ce sunt alimentate de cele mai recente procesoare Intel Core P din a 12-a generație, grafică Intel Iris Xe, 16 GB RAM și stocare pe SSD de 1 TB. În plus, beneficiază și de o baterie de 75 Wh cu autonomie lungă.

VEZI OFERTA ONLINE

Ecran OLED 2,8K pentru imagini perfecte

Zenbook 14 OLED

Zenbook 14 OLED

Superbul ecran tactil OLED îți oferă imagini care frizează perfecțiunea, iar raportul de aspect 16:10 îți oferă mai multă suprafață pe care să fie afișate aceste imagini. Luminozitatea ecranului poate atinge până la 550 de niți, iar validarea PANTONE asigură acuratețea culorilor și o acoperire 100% a gamei DCI-P3 pentru culori vii.

Designul NanoEdge cu ramă subțire oferă un raport ecran-corp de 90%, ceea ce îl face pe Zenbook 14 OLED atât subțire, cât și compact. Cele mai cel mai intense nuanțe de negru posibile sunt asigurate de certificarea DisplayHDR™ True Black 500. În timpul sesiunilor lungi de utilizare, nivelurile scăzute de lumină albastră, certificate de SGS și TÜV Rheinland, vor avea grijă de ochii tăi.

Obiectivul designerilor: utilizatorul

Designul orientat spre utilizator include funcții precum conectarea printr-o singură atingere cu un senzor de amprentă integrat în butonul de pornire, noile tastaturi și touchpad-uri ASUS ErgoSense și ASUS NumberPad 2.0 pentru introducerea ușoară a datelor.

Zenbook 14 OLED UX3402 cu NumberPad

Zenbook 14 OLED UX3402 cu NumberPad

Noul design îndrăzneț al capacului este inspirat de măiestria atemporală Kintsugi și este disponibil în două culori noi și proaspete: Ponder Blue și Aqua Celadon. Zenbook 14 OLED este, fără exagerare, noul etalon al perfecțiunii portabile.

Putere non-stop

Nu trebuie să intri în panică atunci când prizele de curent sunt insuficiente: bateria de 75 Wh a lui Zenbook 14 OLED te poate menține productiv timp de până la 18 ore. Și când vine timpul să reîncarci, nu trebuie să îți încetinești ritmul – e nevoie de numai 49 de minute pentru a reîncărca bateria la un nivel de 60%.

ASUS oferă o gamă cuprinzătoare de soluții de conectivitate, inclusiv WiFi 6E – cel mai recent și mai rapid standard WiFi. Zenbook 14 OLED își îmbunătățește și mai mult performanța în rețeaua fără fir cu tehnologia ASUS WiFi Master Premium. Aceasta include ASUS WiFi Stabilizer, care oferă conexiunilor tale WiFi o stabilitate solidă și care filtrează interferențele wireless, astfel încât să te bucuri întotdeauna de cele mai rapide viteze posibile. În plus, WiFi SmartConnect selectează automat cea mai bună sursă WiFi.

Zenbook 14 OLED UX3402

Zenbook 14 OLED UX3402

Zenbook 14 OLED a fost proiectat pentru a îndeplini cerințele ultra-solicitante ale standardului militar american MIL-STD-810H pentru rezistență și durabilitate. A fost supus unui regim nemilos de testare, pentru a se asigura buna sa funcționare în medii dificile, inclusiv teste de cădere în timp ce era pornit, teste de vibrații și de funcționare la extreme de umiditate, de altitudine și de temperatura. Zenbook 14 OLED a trecut cu succes și extrem de solicitantele teste interne ASUS, care depășesc cu mult standardul stabilit de industrie.

VEZI OFERTA ONLINE

Urmărește un video cu Zenbook 14 OLED (UX3402)