HomeStiriLansariCel mai ușor laptop de afaceri OLED de 14 inchi din lume este aici
Laptop ASUS ExpertBook B9 OLED

Cel mai ușor laptop de afaceri OLED de 14 inchi din lume este aici

ASUS ExpertBook B9 OLED e un laptop de top, destinat productivității, un partener perfect pentru cei din management sau cei care călătoresc mult în interes de afaceri. Dispozitivul sporește atât acreditările ecologice pentru companie, cât și profesionalismul managerilor, stabilind un nou punct de referință pentru laptopurile de afaceri de elită.

Vezi oferta online

ExpertBook B9 OLED este conceput pentru a fi sustenabil, având mai multe certificări recunoscute – și utilizând o tehnologie de fabricație ecologică numită Thixomolding. Acest proces patentat reduce materialele de producție necesare cu până la 29% și scurtează timpul de producție cu până la 75%.

ExpertBook B9 OLED se mândrește cu un ecran OLED 16:10 uimitor, oferind o calitate a imaginii de neegalat. Dispune de două ventilatoare pentru o răcire inteligentă, o cameră cu AI care îmbunătățește apelurile video cu ajustarea și urmărirea automată a expunerii și  o tehnologie de anulare a zgomotului prin AI pentru a îmbunătăți și mai mult experiențele moderne de lucru.

Laptop ASUS ExpertBook B9 OLED

Laptop ASUS ExpertBook B9 OLED

Punând în valoare un procesor Intel Core™ vPro, ExpertBook B9 OLED oferă performanțe excepționale, asigurând în același timp o securitate de top prin protecție la nivel hardware.

Proiectat cu o atenție meticuloasă la detalii, ExpertBook B9 OLED se mândrește cu o construcție premium cu magneziu-litiu, care îl face cel mai ușor laptop de afaceri OLED de 14 inchi din lume. Designul său elegant și sofisticat transmite ideea de lux, în timp ce ramele foarte subțiri permit ca un afișaj de 14 inchi să se potrivească într-o carcasă compactă de 13 inchi – oferind atât funcționalitate, cât și stil.

Cu o consolidare structurală îmbunățită, acest laptop îndeplinește standardul militar american MIL-STD 810H, lider în industrie, pentru a oferi o durabilitate de neclintit. De asemenea, face obiectul unor teste interne extinse de către ASUS, inclusiv teste de presiune a panoului, șoc și cădere.

Laptop ASUS ExpertBook B9 OLED

Laptop ASUS ExpertBook B9 OLED

Camera echipată cu inteligență artificială oferă o calitate video excelentă pentru fiecare întâlnire virtuală. Tehnologia de urmărire a mișcării menține automat fața centrată și se adaptează la focalizarea ochilor, eliminând nevoia de a ajusta camera în timpul conversației. Cu capacitatea sa de a îmbunătăți automat atât calitatea imaginii, cât și luminozitatea, camera AI este perfectă pentru a lucra oriunde și oricând.

Că tot vorbim de cameră, ASUS AdaptiveLock îți detectează prezența și folosește o cameră în infraroșu integrată pentru a-ți recunoaște fața și pentru a te conecta fără să ridici un deget. În momentul în care te îndepărtezi, ExpertBook B9 OLED se blochează automat pentru a proteja atât laptopul, cât și datele. În plus, laptopul are și securitate biometrică încorporată, cu un senzor de amprentă pentru acces ușor.

Administrarea este simplificată cu laptopurile ASUS ExpertBook, cu soluțiile de management ASUS Business Manager ajutând la eficientizarea sarcinilor de rutină. Acest lucru permite personalului IT să controleze și să gestioneze de la distanță activele companiei, economisind timp și bani.

Vezi clipul video cu ExpertBook B9 OLED