HomeProduseLaptopuriASUS prezintă la CES 2020 noi laptopuri compacte pentru oamenii în mișcare

ASUS prezintă la CES 2020 noi laptopuri compacte pentru oamenii în mișcare

Concepută pentru toată lumea, de la profesioniștii din mediul digital până la utilizatorii de zi cu zi, noua linie de portabile compacte cu care a venit ASUS la CES 2020 oferă o estetică elegantă și expresivă și performanțe de ultimă oră. Fie că vei alege un laptop din seria VivoBook S, VivoBook 14, VivoBook 15, ZenBook Duo sau ExpertBook, 2020 va fi pentru tine un an de excepție, cel puțin din punct de vedere digital.

Noile laptopuri sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel de generația a 10-a, cele mai noi acceleratoare grafice NVIDIA GeForce și conectivitate Wi-Fi 6 de generația următoare. Utilizatorii VivoBook, ZenBook și ExpertBook pot face, de asemenea, un pas înainte cu software-ul MyASUS, care oferă o integrare perfectă între dispozitivele mobile și laptopurile ASUS.

Experiențe premium cu VivoBook S

Laptopurile ASUS din seria VivoBook S ating echilibrul perfect între personalitate și performanță, iar modelele ce debutează la CES 2020 continuă această tradiție. Finisate într-o varietate de culori îndrăznețe, cele mai recente notebook-uri din seria VivoBook S au procesoare Intel Core de generația a 10-a, conectivitate Wi-Fi 6, până la 16 GB de memorie RAM, grafică integrată Intel sau cele mai recente opțiuni grafice NVIDIA GeForce și carcase îmbunătățite în toate dimensiunile de 13, 14 și 15 inchi, cu ecrane NanoEdge cu rame subțiri.

ASUS VivoBook S15

ASUS VivoBook S15

Gama VivoBook S include, de asemenea, o tastă Enter unică, de culoare galbenă, care adaugă un pic de fler și estetică fiecărui model. Modelul de 15,6 inchi VivoBook S15 oferă spațiul maxim util într-o amprentă compactă, fiind cea mai practică alegere pentru multitasking. VivoBook S13 este visul celor ce călătoresc, având un profil subțire de 14,9 mm și o greutate de numai 1,2 Kg. VivoBook S14 are o dimensiune excelentă pentru o mare varietate de utilizatori, cu un ecran de 14 inchi și o greutate de 1,4 Kg. În plus, variantele de S13 și S14 includ opționalul ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu tastatură numerică iluminată LED pentru introducerea rapidă a datelor.

VivoBook te scoate din mulțime

Laptopurile VivoBook 14 și VivoBook 15 sunt pregătite pentru un stil de viață creativ și conectat. Utilizatorii își pot exprima personalitatea unică cu VivoBook 14 și VivoBook 15, care dispun de un capac metalic elegant, completat de finisaje deosebite. Adăugând o notă unică tuturor modelelor VivoBook, tasta Enter este evidențiată într-o culoare galbenă îndrăzneață. Utilizatorii se pot bucura de o tastatură iluminată confortabilă, porturi HDMI și USB 3.2 Gen 1 tip C, plus un sistem de microfoane pentru utilizare pe distanțe lungi (până la patru metri) cu asistenți vocali precum Microsoft Cortana. Ambele serii sunt echipate cu cel mai recent hardware: procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 de generația a 10-a, grafică NVIDIA GeForce pentru jocuri ocazionale și editare de imagine, până la 16 GB de memorie RAM și conectivitate opțională Wi-Fi 6.

VivoBook 15 oferă un ecran mare de 15,6 inchi și o tastatură completă într-o amprentă compactă și o greutate de numai 1,7 Kg, ideale pentru multitasking. Modelele VivoBook 14 cu ecran de 14 inchi sunt mai subțiri, mai înguste și mai ușoare decât modelele VivoBook 15, însă oferă aceleași opțiuni de procesor și grafică. Acestea includ opțional și touchpad-ul cu funcție duală ASUS NumberPad 2.0.

Află mai multe detalii despre oferta ASUS VivoBook

ZenBook Duo: o privire în viitor

Cea mai recentă versiune a inovatorului ASUS ZenBook Duo (UX481) de 14 inchi beneficiază de ASUS ScreenPad Plus – un ecran tactil revoluționar de 12,6 inchi, care extinde și îmbunătățește capacitățile interactive oferite de către ecranul ASUS ScreenPad inițial. Performanța extremă pentru creativitatea fără efort este furnizată de procesorul Intel Core i7 de generația a 10-a, combinat cu până la 16 GB de memorie RAM și acceleratorul video NVIDIA GeForce MX250, alături de stocarea rapidă ce oferă SSD-uri PCIe 3.0 x4 de până la 1 TB. ZenBook Duo dispune de uimitorul ecran tactil Full HD validat PANTONE pentru efecte vizuale precise din punct de vedere coloristic.

Asus ZenBook Duo UX481

Asus ZenBook Duo UX481

Având un design premium, ZenBook Duo vine într-o culoare elegantă, Celestial Blue, cu un design NanoEdge cu rame foarte înguste, permițând un format ultra-compact și o greutate de doar 1,5 Kg. Cu asistența vocală Amazon Alexa, utilizatorii pot asculta știri și muzică, pot controla dispozitivele inteligente din casă și se pot bucura de toate avantajele serviciului vocal.

Vezi oferta eMag pentru ASUS ZenBook Duo UX481

Vezi oferta PCGarage pentru ASUS ZenBook Duo UX481

Laptopurile ExpertBook fac totul mai ușor în afaceri

Literalmente. Pentru că modelul ExpertBook B9 cântărește doar 870 de grame și chiar dacă pare „un fulg” este un adevărat „greu” în materie de performanțe și durabilitate. Ecranul NanoEdge cu ramă foarte îngustă pe cele patru laturi a permis ca panoul de 14 inchi al modelului B9 să poată fi montat într-o carcasă cu dimensiuni specifice laptopurilor de 13 inchi, conducând la un raport ecran/corp de 94%. Chiar și cu acest corp compact, utilizatorii se pot bucura de performanțele lui B9 fără întreruperi, bateria având o autonomie extinsă, de până la 24 de ore de funcționare.

ASUS ExpertBook B9450

ASUS ExpertBook B9450

ExpertBook B9450 oferă performanțe de top grație unui procesor ce urcă în gamă până la Intel Core din generația a 10-a, stocării duale cu două SSD-uri ultra-rapide de 2TB pe PCIe 3.0 x4 și până la 16 GB de memorie RAM și conectivitate Wi-Fi 6 (802.11ax) de generația următoare. Laptopul include o gamă completă de opțiuni de intrare/ieșire incluzând Thunderbolt 3 și porturile HDMI și exclusivul ASUS NumberPad 2.0 integrat în touchpad pentru introducerea rapidă a datelor.

Află mai multe despre oferta ExpertBook