HomeTehnologiiGame Genie amplifică experiențele de gaming pe ROG Phone 5 și 5s
Game Genie

Game Genie amplifică experiențele de gaming pe ROG Phone 5 și 5s

Cele mai tari telefoane de gaming ale momentului, din seriile ROG Phone 5 și 5s, nu sunt numai monștri hardware capabili să ruleze lejer orice joc mobil cunoscut de om, ci vin și cu excelenta aplicație Game Genie, care elevează jocurile mobile la un nivel fără precedent.

Aplicația vine cu o multitudine de funcții inovatoare, care fac diferența în comparație cu toate telefoanele competitoare. Aceste funcții specifice pentru gaming includ Quick Control, Haptic Audio și Key Mapping, fiind proiectate pentru a-ți oferi o experiență mai bogată în jocurile tale mobile favorite.

Game Genie este activată implicit atunci când descarci un joc nou și poate fi accesată cu ușurință glisând dinspre latura stângă a ecranului oricând în timpul jocului. Vei avea acces rapid și ușor la toate funcțiile oferite de Game Genie, cum ar fi blocarea oricăror notificări sau apeluri care te-ar putea deranja.

Remarcabil este și widget-ul Real Time Info, care te ajută să fii tot timpul la curent cu framerate-ul, cu gradul de utilizare al CPU-ului și al GPU-ului, dar și cu nivelul bateriei și temperatura telefonului. Alte funcții permit crearea de macro-comenzi sau air triggers, dar și a unor ferestre flotante ale altor aplicații. Cu Game Genie vei putea seta după pofta inimii și culoarea, opacitatea și forma reticulului.

Vezi mai multe detalii în clipul de mai jos: